Автограф-сесія Сергія Бабкіна у Луцьку. ФОТО

Автограф-сесія Сергія Бабкіна у Луцьку. ФОТО
У торгово-розважальному центрі «ПортCity» відбулася автограф-сесія відомого українського співака Сергія Бабкіна, який вже сьогодні увечері дасть концерт у Луцьку.

Зустріч із артистом відбулася 3 жовтня.

Ще до початку заходу біля автограф-зони зібралися десятки поціновувачів творчості Бабкіна. Для гостей увімкнули записи пісень улюбленого артиста, тож фани очікували на кумира у музичній атмосфері. У «ПортCity» зібралося чимало прихильників співака серед яких дошкільнята, які притупували у такт музиці, школярі, які нетерпляче готували телефони для селфі, та основна частина - молодь.

Зустрічали улюбленого артиста гучними оплесками. Аби все відбулося організовано та всі мали можливість взяти автограф чи зробити фото, фанати вишикувалися у чергу.



Сергій Бабкін залюбки писав побажання та дарував автографи, фотографувався та обіймав прихильників. До Луцька із ним завітала дружина Сніжана. До слова, із нею теж фотографувалися чимало людей.



Закохані Роман та Ілона, які захоплюються музикою Сергія, попросили артиста підписати для них диск. Вони саме чекають малюка, який вже, на запевнення пари, слухає музику Бабкіна. Артиста дуже розчулили такі слова.



Прихильниця із Острога взяла в Бабкіна цілу «пачку» автографів для подруг у гуртожитку та запросила артиста дати концерт в Острозі - мовляв, там на нього чекає чимало фанатів.



До слова, сфотографуватися зі співаком прибули навіть його земляки-харків’яни, які слухають його музику ще з часів творчості гурту «5'nizza».



Дехто із фанатів так розхвилювався, що навіть не в змозі був зробити фото. Артист заспокоював своїх слухачів та пропонував сам зробити селфі. Автограф-сесія тривала значно довше анонсованого часу, адже артист сказав, що готовий затриматися перед концертом, аби лише не обділяти своїх прихильників увагою.



Концерт артиста відбудеться сьогодні, 3 жовтня, о 19:00 у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Автограф-сесія Сергія Бабкіна у Луцьку. ФОТО
03 жовтень, 2017, 15:48