Депутати можуть виділили на «Бандерштат» 50 тисяч

Депутати можуть виділили на «Бандерштат» 50 тисяч
Депутати Луцької міськради можуть виділили на фестиваль «Бандерштат» 50 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання сесії Луцької міської ради, інформує Волинська правда.

Обранці громади посперечалися через дві програми: фінансування культурно-мистецьких та культурологічих заходів у місті Луцьку у 2013 році та фінансування заходів державного, обласного та місцевого значення у місті Луцьку на 2013 рік.

Так, депутати прагнули виділити 1000 гривень на відзначення річниці створення Хрестовоздвиженського братства, проте більшості така ідея не сподобалася. Також депутат Луцької міської ради Павло Данильчук запропонував виділити на фестиваль «Бандерштат» 50 тисяч гривень.

«Скільки?!», – не приховав своїх емоцій Луцький міський голова Микола Романюк. Данильчук наголосив саме на цій сумі. Перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук зауважив, що на «Бандерштат» виділяється і так 15 тисяч гривень із програми, яка опікується молодіжними темами. Начальник управління культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів зауважила, що в цьому році було виділено 40 тисяч гривень.

Аргументація посадовців не переконала Павла Данильчука. Він запропонував забрати 25 тисяч гривень з акції «Гордість міста» і ще 25 тисяч гривень з участі лучан у Всеукраїнському мистецькому дійстві у Києві. «Давайте поїдемо в обдертій свитині, на возі діток-сиріт відправимо», – обурився Луцький міський голова Микола Романюк.

У підсумку депутати пристали на пропозицію Данильчука і проголосували за включення проведення фестивалю у програму культурно-мистецьких заходів на 2013 рік. Втім чи буде вона профінансована стане відомо після розгляду питання про бюджет міста на 2013 рік.

А ось депутат Юрій Вега, обговорюючи іншу програму, поцікавився двома чоловічими святами. В ході обговорення стало відомо, що на День збройних сил України 6 грудня у Луцьку виділяють тисячу гривень, а на День захисника Вітчизни – 500 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Просто замечательно, что в новом бюджете сократили финансирование регионов. Умные и так заработают, а долбо...бы и так потратят зря. Так , что всё путём.
Безработные Гузь и Данильчук только и живут с украденых денег на Бандерштате.
А Гузь скоро пойдёт по этапу на годков 5 за лжесвидетельсво...
Відповісти
Данильчук, твоє місце на смітнику!!!!!
Відповісти
ДАНДЕРШТАТ??? НЕ НЕ НЕ СЛЫШАЛ! гОРОД В уКРАИНЕ ТАК НАЗЫВАЕТСЯ?
Відповісти
Останні новини
Депутати можуть виділили на «Бандерштат» 50 тисяч
19 грудень, 2012, 11:50