Назвали найпопулярніші смартфони світу

Назвали найпопулярніші смартфони світу
Оскільки майже всі найбільш очікувані смартфони цього року вже вийшли, експерти склали рейтинг найпопулярніших мобільних пристроїв.

Про це пише ITECHUA.

Релізи майже всіх новинок від світових виробників смартфонів були заплановані на кінець літо і початок осені. І багато які з них вже були презентовані, за винятком хіба що другого покоління Pixel від Google і лінії Mate 10 від Huawei.

Однак, певна тенденція в популярності сучасних мобільних пристроїв вже намітилася, тому експерти проаналізували дані і склали рейтинг найбільш затребуваних смартфонів цієї осені.

Перше місце, як не дивно, посів не флагман від Apple, а новинка від південнокорейського виробника Samsung - смартфон Galaxy Note 8. Виявилося, що це кращий гаджет на операційній системі Android, який підкорив користувачів своєю високою продуктивністю і прекрасної камерою. Крім того, смартфон володіє ультраякісною передачею зображення на дисплей. А ще у нього симпатичний дизайн.

А ось уже друге місце заслужено отримав розрекламований iPhone 8 від іменитого бренду Apple, реліз якого відбувся нещодавно. Популярність цього гаджету була визначена ще до офіційного релізу, однак, щось пішло не так, оскільки цей пристрій на другому місці за популярністю в світі.

Ще нижче в рейтингу популярності виявився ще один гаджет від Apple - iPhone X. Експерти, до речі, так і не змогли визначити точну причину зниження рейтингів цього пристрою. Серед основних версій - висока вартість і затримки у виробництві. Але можуть бути й інші причини.

Четверте місце дісталося смартфону Samsung Galaxy J7 Pro. Тут фахівці одностайні - ціна відповідає якості. П'яте місце дісталося пристрою Xiaomi Mi A1, шосте - Xiaomi Redmi Note 4, сьоме - Samsung Galaxy S8, восьме - Vivo V7 +, дев'яте - iPhone 8 Plus. А замикає десятку найпопулярніших смартфонів осені Nokia 6.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смартфон
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Xiaomi Redmi Note 4 - шлак)))
Відповісти
Останні новини
Назвали найпопулярніші смартфони світу
04 жовтень, 2017, 04:10