Викрадений гаманець повернули через 30 років

Викрадений гаманець повернули через 30 років
78-річному Деннісу Хеллмеру з міста Вестмонт (США) зробили незвичайний подарунок - повернули його власний, давно втрачений, гаманець.

Американець є офіцером запасу і виростив трьох дітей разом з молодшою на рік дружиною Мері-Енн, - передає Hyser.

З пенсіонером зв'язався незнайомий чоловік, який повідомив про раптову знахідку на горищі свого будинку. Як виявилося, Дон Вільямс живе в сусідньому містечку Беллмаре і якраз затіяв ремонт після невеликої пожежі.

Робітники, які проводили роботи, виявили гаманець з належала Деннісу карткою військового обліку 1957 го року. Також всередині знаходилися студентські фотографії знайомих Хеллмеру дівчат, чек за навчання в Дрексельскому університеті на 168 доларів і подарована бабусею медаль Святого Христофора.

Дон зміг знайти Денніса по інтернету. Днями раритет урочисто повернувся до свого законного власника. Медаль Святого Христофора той пообіцяв відтепер завжди носити з собою.

Денніс Хеллмер позбувся свого гаманця ще в 1970 році, коли йому було 30 років. Невідомі зловмисники обікрали будинок його батьків. Як саме гаманець потрапив на горище будинку, який знаходиться на відстані чотирьох миль, залишається загадкою. Тим часом дружину Денніса, Мері-Енн, найбільше стурбувало те, звідки у її чоловіка в гаманці взялося стільки фотографій з дівчатами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: курйоз
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Викрадений гаманець повернули через 30 років
04 жовтень, 2017, 06:06