Табори та санаторії: де безкоштовно відпочивали луцькі дітлахи

Табори та санаторії: де безкоштовно відпочивали луцькі дітлахи
У Луцьку станом на 1 жовтня 10 621 дітей пільгових категорій відпочили та оздоровилась.

Про це розповів директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик під час засідання виконкому Луцької міської ради, який відбувся у середу, 4 жовтня.

У Луцьку проживає 25 759 дітей віком від 7 до 17 років, з них - 21 888 пільгових категорій.

«1 жовтня відпочинком та оздоровленням було охоплено 10 621 дитину пільгових категорій. З них - 6738 - обдаровані та талановиті діти, 1402 - діти з багатодітних сімей. 1005 - діти, які перебувають на диспансерному обліку. 429 - діти із малозабезпечених сімей, 176 - діти-інваліди, які здатні до самообслуговування. 259 - діти, які потерпіли внаслідок Чорнобильської катастрофи. 375 - діти, батьки яких мобілізовані до лав Збройних сил України та інших військових формувань. 128 - діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, 38 - діти внутрішньо переміщених осіб. 10 - дітей, батьки яких загинули в АТО, 3 -батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків, або загинули під час нещасних випадків на виробництві», - зазначив Веремійчик.

Відпочинок дітей шкільного віку відбувався в пришкільних таборах, а також у дитячому закладі оздоровлення та відпочинку «Ровесник». Для 42-ох дітей купили путівки до позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Світязь».

Діти шкільного віку були в шкільних таборах. Функціонувало 23 мовних табори, де діти могли покращити знання з іноземних мов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Табори та санаторії: де безкоштовно відпочивали луцькі дітлахи
04 жовтень, 2017, 11:52