На Центральному ринку Луцька обурені «Ревізором». ВІДЕО

На Центральному ринку Луцька обурені «Ревізором». ВІДЕО
4 жовтня в Луцьку на Старому ринку відбулися зйомки проекту «Ревізор».

На думку працівників ринку, майбутній випуск програми куплений, а зйомки проведені для того, щоб в кінці-кінців все ж перенести ринок зі звичного місця, - пише Перший.

«Таке враження, що це все було замовлено. Бо ж хочуть знищити ринок. В сумермаркетх наводиться порядок – там чистять, миють. А нас не попереджали».

Жінки розповідають, що знімальна група влетіла на ринок без попередження. Без дозволу чіпали товари, зазирали під прилавки. Невдоволені продавці викликали поліцію. Проте зйомки не припинилися.

ДИВИТИСЯ ФОТО "РЕВІЗІЇ"

«Вони хотіли, щоб звичайна людина, яка приїхала продавати з села, мала з собою спеціальні холодильники. Але це ж не супермаркет… Навіть перевіряли трапи (ганчірки – ред.) на яких ми стоїмо», – продовжують розповідати жінки.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Трапи це не ганчір'я а такі доски на яких стоять, умніки
Відповісти
А чому їх мали попереджати? Щоб вони встигли все прибрати, що не чистилося місяцями? Коли їдуть держ. служби їх теж попереджають? Яка тоді об'єктивність контролю? Дивні люди.
Відповісти
Нужно было заснять как они после туалета руки не моют.
Відповісти
Достатньо зайти і почути запах, щоб подумати про закриття м'ясного павільйону
Відповісти
Хто заходив в мясний павільйон то чув смердючий запах який стоїть там роками. Не потрібно ніяких кореспондентів там і так ясно, що бардак. Ціни, Європейські відпочивають.
Відповісти
Ринок треба закривати 1. ціни вищі в разі ніж в любому супермаркеті 2. антисанітарія + продукція не перевіряеться.продають з асфальту або під відкритим небом. В країні війна ,а вони деруть три шкури з людей.Ваги чого не ставлять електронні?Сертифікати на продукцію де?Селяни нехай свій ринок в якомусь селі построять, утримують його і там продають. Закрити ринок і построїти розважальний центр,це місце для туристів і відпочинку жителів міста.
Відповісти
Засрали ринок, подивіться що там робиться на вулиці після 16.00. Двірники всю ніч прибирають після базарних бариг.Позареєстровувались в податковій єдинщиками на першій групі, платять в місяць 700 гривень, найманих працівників не оформляють і будуть пиздіти бо іншого слова не підбереш що вони пенсії всім платять. Тільки подивіться на чому рубають тушки на колодках декількох років давності, які не реально очистити від залишків жиру та мяса яке розкладається на жарі. Закрити і гнати в шию цих бариг.
Відповісти
Останні новини
На Центральному ринку Луцька обурені «Ревізором». ВІДЕО
04 жовтень, 2017, 22:13