У Любешові за 150 тисяч відремонтували танцювальний зал

У Любешові за 150 тисяч відремонтували танцювальний зал
У Любешові зробили капітальний ремонт залу для занять танцями.

Про це інформує прес-служба Любешівської районної державної адміністрації.

В ході робочої зустрічі з начальником відділу культури райдержадміністрації Ольгою Гарманюк, голова районної державної адміністрації Олег Кух оглянув зал для занять танцями. Стараннями районної державної адміністрації та районної ради було капітально відремонтовано зал, на який виділили більше 150 тисяч гривень з районного бюджету.

«Проблема щодо приміщення для занять танцями існувала вже давно. Приємно бачити, що відтепер юні любешівці мають змогу долучатися до прекрасного світу мистецтва. Переконаний, що користь танців полягає не тільки у фізичному розвитку, вони допомагають розвиватися дитині ще й емоційно та інтелектуально» - зазначив Олег Іванович, спілкуючись з працівниками РБК та відділу культури райдержадміністрації.

В свою чергу, начальник відділу культури райдержадміністрації Ольга Василівна подякувала районній владі за те, що все-таки віднайшли кошти для танцювального залу, адже він служить для занять не тільки дорослим, але й – для працівників Будинку культури та аматорів сцени, які виступають з танцювальними номерами на районних заходах.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Любешові за 150 тисяч відремонтували танцювальний зал
05 жовтень, 2017, 12:38