Начальник з податкової може уникнути покарання за п'яне водіння

Начальник з податкової може уникнути покарання за п'яне водіння
Начальник відділу матеріального забезпечення та розвитку інфраструктури обласного управління ДФС України Віктор Радощук (на фото) може уникнути покарання за п'яне водіння.

Нагадаємо, у квітні чоловік кермував автомобілем Volkswagen в стані алкогольного сп'яніння. Коли патрульні оформляли порушення до п'яного водія приїхала "група підтримки": дружина та декілька чоловіків.

У суді першої інстанції його визнали винним за статтею 130 КУпАП - "Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції".

Радощук подав апеляцію. Нині тривають судові "баталії" в Апеляційному суді Волинської області. Розгляд справи зупинився, бо декілька разів на засідання не прийшов свідок події Віктор Лук'янчук. Оскільки тести на рівень алкоголю в крові він відмовився здати, то звинувачення значною мірою грунтується на свідченнях очевидців.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зрозуміло що уникне, але ціна цього уникнення буде в 2 рази більша, аніж полиняв в 1 інстанції Сівчуку за дружину за непритягнення по строках давності по 130, а самому в 1 інстанції не вийшло вирішити питання з Смітюхом то почали відкладати засідання, але трішки не дотягнули до закінчення строків бо Смітюх не дурень.
Відповісти
Я от ніфіга не розумію, тож були прийняли закон, що якщо ти відмовляєшся здати кров на аналіз, то АВТОМАТИЧНО визнаєшся п'яним. Якого милого знову ці качелі?
Відповісти