Син загиблого бійця чекає на сюрпризи на День народження

Син загиблого бійця чекає на сюрпризи на День народження
На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».

Організатори повідомили про ще одну дитину, якій охочі можуть допомогти.

ЧИТАТИ БІЛЬШЕ ПРО ДІТЕЙ НЕБЕСНОГО ЛЕГІОНУ

Невдовзі свій п’ятий день народження святкуватиме Шилік Артемко.

Малюк вже третій рік ходить у садочок в місті Ковелі, де має багато друзів і хороших вихователів. Він дуже схожий на свого тата як зовнішністю,так і характером. Його тато, Шилік Анатолій Вікторович, закінчив Сумське вище артилерійне військове училище і був переведений на подальшу службу у м. Ковель, де і пустив свої коріння.

У квітні 2014 року капітан отримав повістку та був мобілізований на службу у зону АТО. Загинув Анатолій Вікторович у районі міста Іловайськ, в ніч на 25 серпня в районі Кутейнікове, 3-й батальйон бригади опинився в оточенні під постійним обстрілом. Хлопчику було тільки півтора роки, коли тато пішов в АТО.

Хоч Артемко пам’ятає його лише із фотографій, але кожного вечора бажає таточку на добраніч і каже як сильно його любить. В свої чотири роки хлопчик вміє користуватись викруткою та вчиться забивати цвяхи.

Хоча Артемко ще малий, але росте гарним помічником для мами, старшої сестри Тані та бабусь. Завжди складає після себе іграшки, допомагає чистити та змінювати воду в акваріумі.

«Він у нас єдиний мужчина залишився (дідусі вже давно померли)», - каже його мама.

«Артемко ще занадто маленький, щоб говорити про майбутню професію, але йому дуже подобаються великі автомобілі, можливо стане комбайнером або водієм КРАЗа», - сміється мама Олена Григорівна.

Тьомчик любить кататись на велосипеді, складати лего, малювати, дивитись мультики особливо про трансформерів. У хлопчика є дві собаки: Ельза і вівчарка Джессі, її маленьким цуценям ще купив Артемкові тато.

Цього року Тьомчика і його маму волонтери запросили до Ізраїлю. «Це була наша перша поїздка за кордон, але, гадаю, вона запам'ятається нам на все життя! Нас вразило все: гостинність, Святі місця, море (якби можна було в ньому спати, то малий і додому не ходив би, бо море він побачив теж вперше)», – повідала нам мама.

Олена Григорівна старається у всьому забезпечити своїх дітей, але дуже вдячна за пам’ять і увагу від усіх небайдужих.

Волонтери проекту «Діти Небесного Легіону» закликають волинян допомогти влаштувати дитині свято.

Інформація для благодійників: день народження хлопчика 23 жовтня, йому виповниться 5 років, розмір одягу - 112 см, розмір взуття - 31-32. Омріяний подарунок: будь-що на ваш розсуд.

Маєте бажання підтримати дітей – переказуйте кошти нашому координатору проекту (Приватбанк: 4149-4978-1590-0321 Скиба Наталія Миколаївна), зазначаючи, на яку саме дитину адресуєте.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Син загиблого бійця чекає на сюрпризи на День народження
05 жовтень, 2017, 19:26