Громаду під Луцьком хочуть очолити лише дві людини

Громаду під Луцьком хочуть очолити лише дві людини
Боратинська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 118 кандидатів у депутати до відповідної сільської ради та 2 кандидати на посаду Боратинського сільського голови ОТГ.

Про це стало відомо Громадянській мережі ОПОРА у четвер, 5 жовтня.

На посаду сільського голови Боратинської сільської ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 2 кандидати.

Зокрема, відповідно до Постанови Боратинської сільської виборчої комісії ОТГ «Про реєстрацію кандидатів на посаду Боратинського сільського голови об’єднаної територіальної громади» від 5 жовтня 2017 р. на посаду очільника об’єднаної громади будуть претендувати:

1) Шпирка Юлія Вікторівна, жителька с. Рованці, самовисування.
2) Яручик Сергій Олександрович, житель с. Новостав, самовисування.

Брати участь у перших виборах до Боратинської сільської ради ОТГ, які відбудуться 29жовтня 2017 р., виявили бажання 43 кандидати-самовисуванці та 75 кандидатів, висунутих політичними партіями:
«Українське об’єднання патріотів «УКРОП», ВО «Свобода», «Об’єднання «Самопоміч», Аграрна партія України, «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Радикальна партія Олега Ляшка, «Громадський рух «Народний контроль» та ВО «Батьківщина».

Громадянська мережа ОПОРА також проаналізувала кандидатів відповідно до одномандатних виборчих округів, у яких вони виявили бажання брати участь у виборах. Зокрема, найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатному виборчому окрузі № 4 – 9 осіб, найменше кандидатів (по 2 особи) – у виборчих округах № 6, № 21 та № 23.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по 3 кандидати – в ОВО № 2, № 3, № 27, № 11, № 16 та № 26; по 4 кандидати – в ОВО № 1, № 20, № 22, № 24 та № 25; по 5 кандидатів – в ОВО № 5, № 9, № 15, № 18 та № 19; по 6 кандидатів – в ОВО № 8, № 12 та № 17; по 7 кандидатів – в ОВО № 10 та № 14; 8 кандидатів – в ОВО № 13.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
потрібно вибирати Яручика,бо та дама з держкадастру роздерибанить усе
Відповісти
До вашого відома, ця дамочка є корінною жителькою села Рованці. І батьки мої також являються корінними жителями села Боратин і Рованець. І на даний момент я не маю ніякого відношення держгеокадастру.
Відповісти
Останні новини
У США прокинувся вулкан
05 жовтень, 2017, 21:14
Громаду під Луцьком хочуть очолити лише дві людини
05 жовтень, 2017, 20:09