Вибори в нових громадах на Волині: у Велимче - 4 кандидати на голову

Вибори в нових громадах на Волині: у Велимче - 4 кандидати на голову
Велимченська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади (Ратнівський район) зареєструвала 71 кандидата у депутати до відповідної сільської ради та 4 кандидати на посаду Велимченського сільського голови ОТГ.

Про це повідомила Громадянська мережа ОПОРА у п'ятницю, 6 жовтня.

На посаду сільського голови Велимченської сільської ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 4 кандидати.

Зокрема, відповідно до ПостановВелимченської сільської виборчої комісії «Про реєстрацію кандидатів на посаду Велимченського сільського голови об’єднаної територіальної громади» від 2 та 5жовтня 2017 р. на посаду очільника об’єднаної громади претендують: Кобук Іван Григорович (самовисування), Гуд Іван Володимирович (самовисування), Павлович Анастасія Іванівна (самовисування) та Зуб Василь Степанович (самовисування).

Брати участь у перших виборах до Велимченської сільської ради ОТГ, які відбудуться 29 жовтня, виявили бажання 22 кандидати-самовисуванці та 49 кандидатів, висунутих політичними партіями: «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», Аграрна партія України, ВО «Батьківщина», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Радикальна партія Олега Ляшка, «Об’єднання «Самопоміч», ВО «Свобода» та «Громадянська позиція».
Громадянська мережа ОПОРА також проаналізувала кандидатів відповідно до одномандатних виборчих округів, у яких вони виявили бажання брати участь у виборах.

Зокрема, найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатному виборчому окрузі № 2 – 7осіб, найменше кандидатів (по 4 особа) – у виборчих округах № 5, № 7, № 8 та № 14.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по 5 кандидатів – в ОВО № 1, № 3, № 9, № 10, № 12 та № 13; по 6 кандидатів – в ОВО № 4, № 6 та № 11.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині без світла - 47 сіл
06 жовтень, 2017, 10:15
Вибори в нових громадах на Волині: у Велимче - 4 кандидати на голову
06 жовтень, 2017, 09:46