Великий потоп: у Луцьку гаряча вода залила багатоповерхівку

Великий потоп: у Луцьку гаряча вода залила багатоповерхівку
У Луцьку у другому під’їзді дев’ятиповерхівці на вулиці Гордіюк, 45 затопило квартири із 9-го до 4-го поверху, а вода стоїть у коридорах навіть на першому поверсі.

Аварійна ситуація трапилася 6 жовтня.

Гаряча вода почала литися в квартири близько 11-ої години, тож навіть не у всіх квартирах були люди. Зрештою, найпевніше, що наразі навіть не всі власники квартир знають, що сталося.

Мешканка квартири на 9-му поверсі Тетяна розповіла, що спочатку вода почала текти з боку ліфта. Тоді сусіди почали дзвонити до рятувальників.

«Вода на майданчику набралася вже до щиколоток і почала литися на нижній поверх. У нас вже зі стелі у ванній все почало текти – з люстри навіть», - пригадує Тетяна.

Жінка зауважує, що гаряча вода текла понад годину, поки не приїхали майстри, які її перекрили. Наразі в квартирі бояться вмикати світло, адже вода текла навіть із розеток. Тетяна вже прибрала воду в помешканні, тому залишилися тільки мокрі стіни. Проте вона вважає, що наслідки буде видно згодом – текла гаряча вода, тому можуть пожовтіти стіни та відклеюватися шпалери.

Власниця квартири на 8-му поверсі Руслана розповіла, що спочатку подумала, що її затоплюють сусіди зверху. Та коли відкрила двері у коридор, побачила там справжній водоспад.

«Ми пару годин займалися плаванням: у коридорі йшла просто злива, просто лилося зі стелі. Ми навіть хотіли фотографувати, але швидко кинулися вибирати воду. Потім аврійна, чи хто, кинули якогось шланга, тоді вже менше почало текти», - пригадала Руслана.

Тому вона повернулася в квартиру забирати воду та виставляти миски. Сусіди тим часом відрами вливали воду з квартир та коридору.

«З витяжок просто хлинуло, як, знаєте, якийсь потоп. Скільки років будинку, а такого ще не було. Ми навіть не могли зрозуміти, що відубвається», - додає жінка.

За її словами, на місце вони викликали поліцію та працівників М.Ж.К., які приходили та робили опис.

За словами мешканців, у будинку три дні до НП не було гарячої води. Тож вони звернулися до М.Ж.К., аби ституацію вирішили. Тому до будинку приходив майстер організації, який підходив до стояка. Мовляв, працівник встановлював новий кран, та чи то вибрав невідповідний, чи неправильно закрутив, внаслідок чого і стався потоп.

Деякі мешканці подейкують, ніби майстер був напідпитку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Снимок с ногами в лифте !Вот ничему их жизнь не учит,залило проводку в доме,а она КУРИЦА,в лифт полезла!!!
Відповісти
Останні новини
Великий потоп: у Луцьку гаряча вода залила багатоповерхівку
06 жовтень, 2017, 15:17