35 учнів Ковеля отримають стипендії міського голови

35 учнів Ковеля отримають стипендії міського голови
Відповідно до розпорядженням міського голови Олега Кіндера від 28.09.2017 № 257-р тридцять п’ять учнів загальноосвітніх навчальних закладів Ковеля отримають іменні премії.

Про це інформує прес-служба Ковельської міської ради.

Стипендії виділять учням за вагомі здобутки в навчанні, перемоги в обласних предметних олімпіадах, конкурсах-захистах наукових робіт, творчих змаганнях за підсумками 2016/2017 навчального року.

Винагород удостоєні учні 6-11 класів з 11 навчальних закладів.

Найвищий рейтинг здобув вихованець ЗОШ І-ІІІ ст. № 12 Коцюбчик Роман (І місце на обласній олімпіаді з хімії, ІІІ - на обласній олімпіаді з біології ). Серед ЗНЗ найбільше стипендіатів традиційно мають спеціалізована школа № 3 ім. Лесі Українки (7) та Ковельська міська гімназія (6).

В жодній навчальній дисципліні ковельські школярі не залишилися без нагород. Четверо з них стали учасниками ІV етапу Всеукраїнських олімпіад та змагань, де виступили успішно і посіли високі місця.

Велика подяка і педагогам, які натхненною працею, знаннями і мудрістю сприяли гарним результатам наших юних обдарувань. Більше 40 вчителів готували і допомагали переможцям.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
35 учнів Ковеля отримають стипендії міського голови
06 жовтень, 2017, 15:46