Роботи виконуються неякісно, - Гунчик про будинок для військових

Роботи виконуються неякісно, - Гунчик про будинок для військових
Голова Волинської ОДА 5-го жовтня працював у Володимирі-Волинському.

Він відвідав два об’єкти: багатоповерхівку, котра будується для військовослужбовців та 14-ту ОМБр, - пише БУГ.

Щодо 44-х квартирного будинку, то до завершення тут роботи не наближаються. У будівлі до цього часу недомонтований дах і у дощову погоду вже на другому поверсі вода капає зі стелі.

“Виникали проблемні питання з документацією. Це поновлення технічних умов. Вони були застарілі, тому що будинок уже почали будувати давно. Сьогодні на об’єкті працюють субпідрядні організації. Строків боїмося, але нікуди не дінемося. Замовник погодив зміни до проекту. Будівельники у квартирах зроблять водоемульсійне покриття стіни і стель”, – розповідає заступник директора Вінницької будівельної компанії Леонтій Кондратюк.

Після екскурсії поверхами будівлі Володимир Гунчик залишився незадоволеним. Про стан робіт на місці по телефону доповів заступнику міністра оборони.

“Доповідаю. Треба буде інформувати прокуратуру і відповідні служби, тому що будинок до кінця року зданий не буде. Роботи виконуються неякісно. Людей на об’єкті мало. Нас з вами, мінстра оборони і президента дурять”, – говорив по телефону Володимир Гунчик.

Також очільник Волинської ОДА цього дня завітав до 14-ої ОМБр. А саме, побував у казармі танкового батальйону. Зі слів керівництва бригади, Мінооборони ставить строки закінчення усіх робіт у казармах до 30-го жовтня.

“Роботами на 44-квартирному будинку незадоволений. Мене давить гнів. Тому що люди, з якими збиралися три тижні тому, незважаючи на прохання голови адміністрації і рішення вищого командування ЗСУ не виконали ті доручення. У вівторок я чекаю представників замовника і підрядника з планом робіт. Якщо ситуація найближчим часом не буде поправлятися, змушений буду доповідати міністру оборони. Вважаю, що роботи можна поправити. Але при такій ситуації, яка складається сьогодні будинок під загрозою зриву здачі до кінця року. Що ж до робіт у карамах – то роботи йдуть активно. Сьогодні зробив кілька дзвінків.

Підприємці і керівники підприємств взяли на себе зобов’язання допомоги 14-й бригаді по благоустрою санвузлів. Мав розмову з начальником лісомисливського господарства, попросив його ще раз відповідально поставитися до вирішення питання поставки підлогової дошки. Напевно, продовжимо у понеділок роботу зі спонсорами для того, щоб завершити питання по електрообладнанню. У цілому, станом справ по роботі у казармі танкового батальйону я задоволений”, – резюмував Володимир Гунчик.

На фоні останніх подій у Калинівці військові звернулися до Володимира Гунчика із проханням сприяти у встановленні нової системи безпеки у бригаді. Це питання голова ОДА пообіцяв вивчити.






Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А чого в статі нічого не написали про КНС яку забули забудувати?
Відповісти
Останні новини
Роботи виконуються неякісно, - Гунчик про будинок для військових
06 жовтень, 2017, 18:16