Українці придумали, як заробляти на рясному снігу. ВІДЕО

Українці  придумали, як заробляти на рясному снігу. ВІДЕО
Українці вигадали кілька способів заробляти на рясному снігу гроші.

У магазинах вишукувалися черги за генераторами, в евакуаторників стало втричі більше замовлень, а продавці лопат у Святого Миколая просять, щоб сніжило ледь не щодня, йдеться в сюжеті ТСН.

Генератори - затратні, вимагають на добу бензину на 200 гривень, але при цьому залишаються незамінними в умовах, коли електроенергії немає вже тиждень - як-то зараз в українських селах. Сам агрегат, що дає струм, коштує майже 3 тисячі гривень, але люди за них ледь не б'ються у магазинах. Щобільша негода, то більша зарплата у евакуаторників.

"Приїзд евакуатора 150 гривень, 5 гривень - кожен кілометр подорожі", - озвучив розцінки водій евакуатора Андрій та додав, що визволяє в основному тих, хто заїхав у кучугур, або тих, хто не може виїхати через заметені дороги.

Однак не всіх українців лякають кучугури, бо мають у багажниках "секретну зброю" - лопату. Найдешевші коштують по 50 гривень, а найдорожча - аж за 200. Тим не менше, залізні коні страждають від морозів. Щобільший мороз, то більше грошей приносять автовласники у магазини за акумулятори, омивачі та розморожувачі. Наприклад, рідина, яку пропонують заливати у замки, щоби не замерзали, коштує 25 гривень.

Хороший виторг мають й інтернет-магазини, які торгують рукавицями та устілками. Хітом продажу стали устілки з підігрівом за 2 299 гривень. Втім, найближчим часом синоптики великого снігу не прогнозують.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кому война, а кому мать родна...
Відповісти
Останні новини
Українці придумали, як заробляти на рясному снігу. ВІДЕО
20 грудень, 2012, 09:59