У Луцьку «радикали» подарували зоопарку 2,5 т соломи*

У Луцьку «радикали»  подарували зоопарку 2,5 т соломи*
Активісти Луцької міської організації РПЛ у Всесвітній день захисту тварин відвідали зоопарк міста і привезли для його мешканців незвичний подарунок у вигляді 2,5 т соломи.

Тюки із запашним кормом для тварин представники міського партійного осередку завезли просто на територію зоопарку, - повідомили в прес-службі Волинської ТО РПЛ.

«Приємно усвідомлювати, що в нашій організації є люди, яким небайдужа доля братів наших менших. Адже Всесвітній день захисту тварин відзначається з важливою метою – привернення уваги людства до прав тварин та належного піклування про них»,- розповів про мету акції в. о голови Луцької міської організації РПЛ Андрій Токаренко.

Керівник Волинської ТО РПЛ Володимир Кравценюк наголосив, що активісти Луцького радикального осередку об’єднались, щоб гуртом зробити хорошу справу. Адже зоопарк містяни відвідують родинами, тут діток навчають любити і оберігати тварин. Тому партійці гуртом і надалі підтримуватимуть колектив зоопарку міста Луцька, який турбується про тварин, які тут проживають.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці
Відповісти