Громаду під Луцьком хочуть очолити 5 людей. СПИСОК

Громаду під Луцьком хочуть очолити 5 людей. СПИСОК
Жидичинська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 107 кандидатів у депутати до відповідної сільської ради та 5 кандидатів на посаду Жидичинського сільського голови ОТГ.

Про це стало відомо Громадянській мережі ОПОРА у п’ятницю, 6 жовтня.

На посаду сільського голови Жидичинської сільської ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 5 кандидатів.

Зокрема, відповідно до Постанови Жидичинської сільської виборчої комісії «Про реєстрацію кандидатів на посаду Жидичинського сільського голови об’єднаної територіальної громади» від 5 жовтня на посаду керівника об’єднаної громади претендують:

1) Дащук Юлія Євгенівна, 1989 р.н., громадянка України, безпартійна, освіта вища,кандидат економічних наук, працює діючим головоюЖидичинської сільської ради, проживає в с.Жидичин, самовисування.

2) Матвію Галина Валентинівна, 1976 р.н., громадянка України, освіта вища, безпартійна, працює у Волинському ліцеї-інтернаті, вихователь, проживає в с.Жидичин, самовисування.

3) Дужик Вадим Богданович, 1975 р.н., громадянин України, безпартійний, освіта вища, працює в Липлянській ЗОШ-інтернаті, водій, проживає в с.Жидичин, «Радикальна партія Олега Ляшка».

4) Мозолюк Валентин В’ячеславович, 1967 р.н., громадянин України, освіта вища, безпартійний, працює в Управлінні ДМСУ у Волинській області, старший інспектор відділу бухгалтерської служби та господарського забезпечення, проживає в с.Липляни, самовисування.

5) Данкевич Олег Петрович, 1960 р.н., громадянин України, безпартійний, пенсіонер за вислугою років, проживає в с.Жидичин, самовисування.

Брати участь у перших виборах до Жидичинськоїсільської ради ОТГ, які відбудуться 29 жовтня, виявили бажання 29 кандидатів-самовисуванців та 78 кандидатів, висунутих політичними партіями: «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», Аграрна партія України, ВО «Батьківщина», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Радикальна партія Олега Ляшка, «Об’єднання «Самопоміч», ВО «Свобода», «Громадянська позиція».

Громадянська мережа ОПОРА також проаналізувала кандидатів відповідно до одномандатних виборчих округів, у яких вони виявили бажання брати участь у виборах.

Зокрема, найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатному виборчому округу – 8осіб, найменше кандидатів (по 4 особи) – у виборчих округах № 1, № 2, № 4, № 7, № 10№ 12-17 та № 20.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по 5 кандидатів – в ОВО № 3, № 5, № 19, № 21 та № 22; по 6 кандидатів – в ОВО № 9 та № 18; по 7 кандидатів – в ОВО № 6 та № 8.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Данкевич знову?
Відповісти
Данкевич знову рветься до влади((
Відповісти
Виберіть Рижого Вітьку.
Відповісти
Нє,він просто в Грицюка на подтанцовці.
Відповісти
в тому і проблема що кожних виборів міняють обличчя. Посадовці тільки й думають як за час каденції наповнити свої кишені. Данкевич був тричі і люди обирали ж. думаю якби термін був довший то рівень відповідальності збільшився. Тим паче Що конкретно робили сільські голови? їх реальні заслуги! можливо не права, але все ж не має часу вчитись відповідальність велика, 6 сіл громада.
Відповісти
Данкевич нормальний Мужик який працював на громаду і для громади !!! На даний час не бачу кращої і достойнішої людини на сільського голову!!!
Відповісти
Зараз в Грицюва танцює Дужик. Ото зібралася компанія безтолкова Юлька, укропка-Матвіючка, 6-ка Грицюка, ветеран Данкевич і Мозелюк, якого ніхто не знає. Ну що ж будемо обирати із всіх зол найменше. або Мозелюк або Данкевич
Відповісти
Куди та Юлька лізе. їй вже ніхто не вірить! абсолютна бездіяльність її каденції! якщо не зробиш не обіцяй тоді і по-іншому оцінувати будуть! Надто молода досвід тут треба аби представляти інтереси громади!
Відповісти
ото то дааааааа
всі самовисуванці
а кожного партія кришує.
без олігархів нікуди, тільки так нікому не відомі стають фаворитами (Це я про Матвіюк). Шкода що люди судять по тому чим їх кормлять
Відповісти
опит діло наживне мало наміняли є юля і хай буде опитні рвутся до кормушкі бо вже знають де і як
Відповісти
Боюсь про Юлю відгукуються тільки жителі Жидичина, і то не всіх вулись а лише центральних. Що вже і казати про Лесі Українки де саме до неї найбільша антипатія. Треба когось відповідальніщого хто єднатиме жителів громади !!!
Відповісти
Останні новини
Громаду під Луцьком хочуть очолити 5 людей. СПИСОК
07 жовтень, 2017, 10:48