У Шацькому районі - 4 аварії за 5 днів

У Шацькому районі - 4 аварії за 5 днів
Протягом тижня на території Шацького району трапилося чотири дорожньо-транспортні пригоди.

Про це повідомляють у Шацькому відділенні поліції, - пише Район.Шацьк.

1 жовтня до поліції надійшло повідомлення про те, що біля гуртівні «Сільмаг» в смт Шацьк невідомий автомобіль пошкодив автомобіль «Славута», який належить жителю села Ростань. Виїхавши на місце події, патрульної поліції встановили, що зіткнення здійснив мінівен білого кольору на білоруській реєстрації, після чого зник з місця події. В результаті ДТП в автомобілі «Славута» пошкоджені задні ліві двері, потерпілих немає. На даний момент проводяться заходи по розшуку автомобіля, що скоїв наїзд.

О 20.00 цього ж дня повідомили про аварію в селі Світязь, поблизу бару «Альф-2». Невідома особа на авто «Шкода» здійснила наїзд на пішохода. Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, опитала заявника, жителя села Столинські-Смоляри Любомльського району, та водія автомобіля "Шкода", жителя села Грабове. З'ясувалося, що пішохід не має жодних претензій до водія автомобіля, який на нього наїхав.

3 жовтня по вулиці 50 років Перемоги в смт Шацьк, біля магазину «Соняшник», під колеса «Volkswagen LT», яким керував 47-річний місцевий житель, потрапив 24-річний велосипедист. Останній хотів з'їхати з тротуару на дорогу, а потрапив під колеса авто.

Внаслідок ДТП велосипедист отримав тілесні ушкодження, після чого був госпіталізований у травматологічне відділення ТМО Любомльського та Шацького районів. Автотранспорт та велосипед вилучили та помістили на штрафмайданчик Шацького відділення поліції.

Відомості про ДТП слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

У четвер, 5 жовтня, в Шацьку по вулиці Шковороди (біля відділення «Нова пошта») зіштовхнулися два легкові автомобілі. Одне авто рухалося по прямій, інше повертало. Причину того, чому відбулося зіткнення, на даний час встановлюють. Результати медичного освідчення показали, що обидва водії були тверезі. В ДТП ніхто з людей не постраждав

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Шацькому районі - 4 аварії за 5 днів
07 жовтень, 2017, 14:09
На Волині зник підліток
07 жовтень, 2017, 13:29