Порошенко підписав закон про особливий статус Донбасу

Порошенко підписав закон про особливий статус Донбасу
Президент України Петро Порошенко підписав закон про створення необхідних умов для мирного врегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей (ОРДЛО).

Як зазначили у прес-службі глави держави, цим документом на один рік продовжується дія раніше прийнятого закону, зокрема, продовжується термін дії особливого порядку місцевого самоврядування в ОРДЛО.

У Порошенка додали, що закон також створює необхідні умови для розгортання на окупованому Донбасі миротворчої операції ООН.

Закон про особливий статус окремих районів Донецької та Луганської областей буде продовжений виключно після виконання всіх умов, викладених у статті 10 нового закону.

Йдеться про ту його частину, яка стосується виведення всіх незаконних збройних формувань, їх військової техніки, а також бойовиків і найманців з території України.

Нагадаємо, що 6 жовтня Верховна Рада прийняла за основу і в цілому внесений президентом законопроект №7164, яким на рік продовжується термін дії закону про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької і Луганської областей.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Порошенко підписав закон про особливий статус Донбасу
07 жовтень, 2017, 12:51