Вибори на Волині: у Дубечненській громаді - 4 кандидати на голову

Вибори на Волині: у Дубечненській громаді - 4 кандидати на голову
Дубечненська сільська виборча комісія об’єднаної територіальної громади зареєструвала 71 кандидата у депутати до відповідної сільської ради та 4 кандидати на посаду Дубечненського сільського голови ОТГ.

Про це стало відомо Громадянській мережі ОПОРА у суботу, 7 жовтня.

На посаду сільського голови Дубечненської сільської ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 4 кандидатів.

Зокрема, відповідно до Постанови Дубечненської сільської виборчої комісії «Про реєстрацію кандидатів на посаду Дубечненського сільського голови об’єднаної територіальної громади» від 5 жовтня на посаду керівника об’єднаної громади претендують: Костючик Анатолій Петрович, Сорока Марина Миколаївна, Грицюк Артем Володимирович та Кабанов Дмитро Володимирович. Усі зголосились до участі у виборах шляхом самовисування.

Брати участь у перших виборах до Дубечненськоїсільської ради ОТГ, які відбудуться 29 жовтня, виявили бажання 26 кандидатів-самовисуванців та 45 кандидатів, висунутих політичними партіями: «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», Аграрна партія України, ВО «Батьківщина», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Радикальна партія Олега Ляшка, «Об’єднання «Самопоміч» та ВО «Свобода».

Громадянська мережа ОПОРА також проаналізувала кандидатів відповідно до одномандатних виборчих округів, у яких вони виявили бажання брати участь у виборах. Зокрема, найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатноих виборчих округах№ 3-4, № 10 та № 16 – по5осіб, найменше кандидатів (2 особи) – у виборчому окрузі № 12.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по 3 кандидати – в ОВО № 2, № 5, № 7, № 11, № 13-15, № 17 та № 22; по 4 кандидати – в ОВО № 1, № 6, № 8-9 та № 18-21.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори, ОТГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вибори на Волині: у Дубечненській громаді - 4 кандидати на голову
08 жовтень, 2017, 03:03