Луківську громаду хочуть очолити дві людини

Луківську громаду хочуть очолити дві людини
Луківська селищна виборча комісія об’єднаної територіальної громади (Турійський район) зареєструвала 91 кандидата у депутати до відповідної селищної ради та 2 кандидати на посаду Луківського селищного голови ОТГ.

Про це повідомила Громадянська мережа ОПОРА у неділю, 8 жовтня.

На посаду селищного голови Луківської селищної ради об’єднаної територіальної громади зареєстровано 2 кандидатів.

Зокрема, відповідно до Постанови Луківської селищної виборчої комісії «Про реєстрацію кандидатів на посаду Луківського селищного голови об’єднаної територіальної громади» від 5 жовтня на посаду керівника об’єднаної громади претендують:

1) Богданчук Андрій Павлович,1976 р.н., громадянин України, освіта неповна вища, член політичної партії Народний Рух України, підприємець, проживає в смт Луків, висунутий політичною партією Народний Рух України.

2) Климук Анатолій Якович, 1967 р.н., громадянин України, освіта вища, безпартійний, Голова Луківської селищної ради, проживає в смт Луків, самовисування.

Брати участь у перших виборах до Луківської селищної ради ОТГ, які відбудуться 29 жовтня, виявили бажання 9 кандидатів-самовисуванців та 82 кандидати, висунуті політичними партіями: «Українське об’єднання патріотів «УКРОП», Аграрна партія України, ВО «Батьківщина», «Блок Петра Порошенка «Солідарність», Народний Рух України, «Об’єднання «Самопоміч», «Громадянська позиція» та ВО «Свобода».

Громадянська мережа ОПОРА також проаналізувала кандидатів відповідно до одномандатних виборчих округів, у яких вони виявили бажання брати участь у виборах. Зокрема, найбільше кандидатів зареєстровано в одномандатному виборчому окрузі№ 11–7осіб, найменше кандидатів (1 особа) – у виборчому окрузі № 18.

В інших округах виявили бажання балотуватись: по 2 кандидати – в ОВО № 13, № 19 та № 20; по 3 кандидати – в ОВО № 1, № 12 та № 16; по 4 кандидати – в ОВО № 2, № 4, № 9-10, № 14-15 та № 17; по 5 кандидатів – в ОВО № 3 та № 8; по 6 кандидатів – в ОВО № 5-7 та № 21-22.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луківську громаду хочуть очолити дві людини
09 жовтень, 2017, 06:43