Чоловіка від смерті врятувала мобілка

Чоловіка від смерті врятувала мобілка
У Ратнівському районі чоловік дивом врятувався від смерті після падіння до річки: врятувала волинянина мобілка.

О 2.30 ночі в чергову частину Ратнівського райвідділу внутрішніх справ зателефонувала жителька Замшан, пише газета Волинь-Нова.

Жінка розповіла, що її 27-річний син Сергій, якого вона того дня так і не дочекалася з роботи (а працював він у райсанепідемстанції), опинився в біді.

Молодий чоловік, заблукавши, впав у якусь водойму і міг замерзнути. Добре, що мав при собі мобільний телефон, зв'язався з рідними. Вказав орієнтовне місце, де знаходиться, — в районі села Шменьки, що за 5 кілометрів від Ратного, а також прикмету — дві тополі.

Правоохоронці відразу ж виїхали на порятунок. Вони «прочесали» територію не лише Шменьок, а й Здомишля та околиці Ратного, однак потерпілого не знайшли. Потім побували в Замшанах. І тут пошуки не дали результату.

Мобільник Сергія мовчав. До пошуків долучився здомишельський сільський голова Анатолій Брисюк. О 9-ій годині ранку він попросив фермера Віктора Баранчука, який мешкає на околиці села, неподалік Прип'яті, оглянути свою територію.

Син Віктора Івановича, Микола, не роздумуючи, завів трактора й поїхав, приблизно орієнтуючись, де ростуть дві тополі. Їхав понад річкою. А через півгодини він зателефонував і повідомив, що знайшов Сергія й справді біля двох тополь.

За словами Миколи, Сергій сидів на снігу і засинав. Уже ні на що не реагував. Але пульс ще прослуховувався. Хлопець потрапив в реанімацію з обмороженням другого ступеня рук та ніг. Тепер одужує і дякує як лікарям, так і всім своїм рятівникам.

Як з'ясувалось, після роботи Сергій засидівся у кафе разом із другом. Вже було після опівночі, як його хтось підвіз у центр Ратного. Сергій вскочив у якусь маршрутку. Та, як виявилось, вона їхала не в бік Замшан, а в напрямку Здомишля. Але хлопець зрозумів це пізніше.

Тоді він вийшов із маршрутки і блукав полями. Дістався якогось меліоративного каналу. Вирішив перейти його і провалився. Втім, вистачило сил, щоб вибратись. Зрештою, зрозумівши, що може статися непоправне, по мобільному телефону подзвонив сестрі й попросив врятувати його.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А был бы трезвым, точно б замерз, идиот...
Відповісти
Нужно срочно снова бухнуть, может в этот раз дуба врежеш.
Відповісти
Пить надо меньше.Столько людей на уши поставил
Відповісти