Стало відомо, хто і за що вбив Вороненкова

Стало відомо, хто і за що вбив Вороненкова
Екс-депутата російської Держдуми Дениса Вороненкова замовив колишній цивільний чоловік Марії Максакової, російський кримінальний авторитет Володимир Тюрін. Тож у ГПУ назвали кілька мотивів цього злочину.

Про це заявив генпрокурор Юрій Луценко, - пише 24 канал.

Одним із мотивів є те, що Вороненков мав цінні покази для українських, а в перспективі і для міжнародних судів. Вони стосувались участі Росії у війні на Донбасі.

"Ці покази Вороненкова привели до стурбованості вищих кіл Кремля, тлож керівництво ФСБ спільно з керівниками кримінального світу Росії підготували дії щодо вбивства або усунення, з їх точки зору, надзвичайно цінного свідка", – пояснив Луценко.

При цьому він додав, що мали місце і особисті мотиви Тюріна.

"Він (Тюрін) таким чином хотів помститися своїй колишній цивільній дружині Максаковій, а також піднести свій авторитет ( у злочинному світі) такими діями", – додав генпрокурор.

Тим часом ще один колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов заявив, що такі результати слідства стали шоком для Максакової. Адже вона часто спілкується з Тюріним, бо виховує двох їхніх спільних дітей. При цьому вона довіряє висновкам українських слідчих.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Стало відомо, хто і за що вбив Вороненкова
09 жовтень, 2017, 13:42