У Луцьку - виставка відомих художників

У Луцьку - виставка відомих художників
Майже вісім десятків полотен волинські художники презентували у Галереї мистецтв Луцька.

Експозицію приурочили до Дня художника. Виставка під назвою «Осінній салон» увібрала різні за тематикою та стилем роботи, - ВРД НТСУ.

Інсталяція «Дітям Сирії» зображує 3 банки дитячого харчування. Робота символічно ілюструє загибель понад 20 дітей внаслідок хімічної атаки у місті Хан-Шейхун.

Цього року виставка більш чисельна, а роботи, за словами художниці Тетяни Галькун, – позитивніші, і наголосила, що для майстрів пензля не визначали конкретної тематики. Будь-які рамки завжди обмежують, тож волинські художники виставили найрізноманітніші полотна.

Левкаси на тему сакральної геометрії, рушник-вибійка – роботи Катерини Ганейчук. Майстриня давно цікавиться іконописом і має чималий доробок.

"Я вважаю нашу мову багатющою, і мені здається, що “Євхаристія” – це «Є в Христі я». Я презентувала серію робіт у Львові, і хотілось представити їх у Луцьку" – відповіла Катерина Ганейчук.

Виставка «Осінній салон» ілюструє палітру фарб, емоцій, вражень та переживань волинських митців. Ознайомитись із нею маєте змогу в Галереї мистецтв Луцька.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку - виставка відомих художників
09 жовтень, 2017, 14:03