Буревій, тепло, маршрутки: на що найбільше нарікали лучани

Буревій, тепло, маршрутки: на що найбільше нарікали лучани
У групу оперативного реагування «15-80» протягом останніх двох тижнів лучани найчастіше зверталися через наслідки буревію в місті, а чимало містян просили ввімкнути опалення в домівках.

Про це 10 жовтня під час оперативної наради повідомила заступниця директора департаменту ЦНАП Тетяна Книш.

330 дзвінків через відсутність електрики. Складна ситуація з відновленням енергії склалася через негоду, яка розгулялася 6 жовтня. Деякі будинки сиділи без світла по дві доби. 160 звернень стосувалися роботи ЖКП – йдеться про повалені дерева, прохання вивезти кореневища від дерев, які впали під час буревію тощо.

77 дзвінків стосувалося відсутності вуличного освітлення та освітлення прибудинкових територій. Ще 56 звернень стосувалося роботи ДКП «Луцьктепло. Через проведення аварійно-ремонтних робіт на одній з котелень у помешканнях лучан. Книш відзначила, що чимало звернень були адресовані у вигляді прохань розпочати опалювальний сезон у місті.

Не обійшлося й без скарг на роботу маршруток – 23 рази лучани телефонували стосовно їх роботи. Лучани нарікали на відсутність рейсів. Особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал та недотримання графіків руху грубу поведінку водіїв та порушення ними правил дорожнього руху на маршрутах №1, 2, 3, 4, 9, 9а, 12, 17а, 26, 28,29, 31, 47.

36 дзвінків надійшло зі скаргами на роботу ліфтів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Буревій, тепло, маршрутки: на що найбільше нарікали лучани
10 жовтень, 2017, 08:55
Осінь у Луцьку. ФОТО
10 жовтень, 2017, 08:49