«Робимо відомими»: у Луцьку муніципали ловили автохамів

«Робимо відомими»: у Луцьку муніципали ловили автохамів
Власників авто, які паркують свої транспортні засоби на газонах, тротуарах та в інших недозволених місцях, луцькі муніципали «роблять відомими».

Про це йдеться на сторінці департаменту у Facebook.

«У більшості випадків водії нехтують цими правилами та паркують автівки в недозволених для цього місцях. Найчастіше порушників виявляють поблизу Центрального ринку. Вони залишають машини на зелених зонах та виїжджають на тротуари. Грішать цим водії-порушники і в центральній частині Луцька. Вулиці Сенаторки Левчанівської та пішохідна Лесі Українки є «найкомфортнішими» для їхніх автомобілів», – йдеться в дописі.

Не краща ситуація з паркуванням, за інформацією муніципалів, і в районі вулиць Кравчука та Конякіна, проспекті Соборності. Тут машини в дворах залишають на газонах, дитячих майданчиках та пішохідних доріжках.

Інспектори проводять з горе-паркувальниками профілактичні бесіди та складають адміністративні протоколи за ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Робити «відомими» луцьких автохамів інспектори Департаменту не завжди встигають, тому просять допомоги свідомих лучан. Якщо ви помітили порушення правил благоустрою міста Луцька в частині неправильного паркування, просимо відразу писати нам у соціальній мережі Facebook та телефонувати за номером: 72-28-61. Тоді працівники відділу ГШР зможуть миттєво відреагувати», – додають в повідомленні.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
це не автохами
це ніщеброди якісь
ні одної нормальної тачки, одні корчі-недобитки
Відповісти
Знайди своє авто!!! )))))
Відповісти
сиротинська, забери своє авто з тротуару, а потім роби там всіх відомими
Відповісти