Комісія з журналістської етики розгляне скаргу щодо сюжету «Аверсу»

Комісія з журналістської етики розгляне скаргу щодо сюжету «Аверсу»
Комісія з журналістської етики прийняла 9 жовтня до розгляду скаргу представниці ІМІ у Волинській області Маї Голуб щодо етичності сюжету луцького телеканалу “Аверс” на тему мародерства у Стукаловій Балці, де був використаний коментар журналістки Громадського Анастасії Станко.

Про це повідомляє Інститут масової інформації.

Скаргу Мая Голуб відправила до Комісії 7 жовтня. Відеоматеріал “Аверсу” був оприлюднений в YouTube 26 вересня 2017 року.

Журналістка цього телеканалу Наталка Поліщук звернулась до Станко за коментарем, оскільки та знімала у Стукаловій Балці сюжет у 2014 році. Їх цікавило, чи теперішній народний депутат з Луцька Ігор Лапін, який в минулому керував ротою в батальйоні “Айдар”, причетний до мародерства.

У коментарі “Аверсу” Анастасія Станко зазначила, що не може підтвердити, що Ігор Лапін курував якісь мародерські погроми.
Однак у вищезгаданому сюжеті журналістка ТРК “Аверс” Наталка Поліщук заявила Ігореві Лапіну, що Настя Станко надала їм інтерв’ю про те, що люди називали конкретно Лапіна, що він займався мародерствами у Стукаловій Балці.

Анастасія Станко звинуватила канал в тому, що канал перекрутив подану нею інформацію та переказав своїми словами, чим було спотворено її слова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Комісія з журналістської етики розгляне скаргу щодо сюжету «Аверсу»
10 жовтень, 2017, 13:30