«Досить жити в сірості»: у центрі Ковеля висадили тюльпани

«Досить жити в сірості»: у центрі Ковеля висадили тюльпани
Сьогодні працівники виконавчого комітету разом з міським головою Олегом Кіндером, секретарем міської ради Вірою Федосюк під час обідньої перерви висадили цибулини тюльпанів на площі Героїв Майдану.

Про це повідомляє прес-служба Ковельської міської ради.

Ще в червні з ініціативи міської організації політичної партії «ВО «Батьківщина» у Ковелі стартувала акція «Впізнай свого улюбленця на клумбах міста». Дотепер усі бажаючі презентували цибулини, які згодом стануть частиною квітучого тюльпанового килима.

Віра Іванівна каже, що особливо цим перейнялись старші люди, які не лише приносили квіти, але й давали поради щодо озеленення в місті.

«Чимало посадкового матеріалу вдалося зібрати, що дуже радує. Мешканці хочуть, щоб у нашому місті цвіли тюльпани і Ковель був квітучим і красивим».

Не зважаючи на дрібний дощ, все більше людей допомагало облаштовувати клумби, серед яких і начальник управління освіти Віктор Бичковський.

«Гарна акція. Освітяни теж її підтримують. І я дуже хотів би, щоб подібну ініціативу підхопили наші навчальні заклади. Щоб біля наших шкіл, садочків було багато квітів, які б радували дітей, батьків і усіх мешканців міста. Досить жити в сірості. Треба жити в красі», - поділився своїми думками Віктор Васильович.

Міський голова Олег Кіндер одним з перших взявся до роботи.

«Приємно здивований, що вийшло стільки працівників, які виявили бажання долучитись до акції. Сподіваюсь, що весною все гарно зійде і згодом ці тюльпани стануть окрасою нашої площі. Дякую всім, хто підтримав це починання», - мовив Олег Олексійович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і жити стало краще! браво! реформи в дії.
Відповісти
Останні новини
«Досить жити в сірості»: у центрі Ковеля висадили тюльпани
10 жовтень, 2017, 16:10