Єремеєв каже, що голосував за Азарова, аби прем’єром не став Чечетов чи Колесніченко

Єремеєв каже, що голосував за Азарова, аби прем’єром не став Чечетов чи Колесніченко
Народний депутат України Ігор Єремеєв заявив, що голосував за кандидатуру Миколи Азарова як прем’єр-міністра, тому що не хотів, аби на посаді глави уряду з’явилася «кандидатура нізвідки» з непередбачуваною поведінкою; крім того, опозиція не висунула своєї кандидатури, через що Єремеєв не зміг «показати свою позицію».

Про це Ігор Єремеєв, який виграв вибори в одному з виборчих округів Волині, заявив в інтерв’ю Українській правді.

Нагадаємо, 13 грудня під час голосування за призначення Прем'єр-міністром України Миколи Азарова кнопку «за» натиснули шестеро волинських депутатів - Григорій Смітюх, Катерина Ващук, Адам Мартинюк, Ігор Єремеєв, Степан Івахів, Ігор Палиця та Сергій Мартиняк.

«Політика – це не чорне й біле, хоча так хочеться нашим вождям: «Якщо ти не з нами, ти проти нас». Політика більш тонка річ, її треба відчувати глибше, у ній є ще інші кольори. Вважаю, що я правильно зробив, коли проголосував за Азарова», - сказав Єремеєв.

«Якщо ви подивитеся на кадрову політику в державі, ви побачите ряд ключових чиновників, які з'явилися нізвідки. І тоді в мене запитання: якщо не Микола Янович, то завтра з'явиться кандидатура, якої ми з вами не очікуємо, нізвідки. Це буде краще чи гірше?

І потім, наприклад, запровадиться не тільки 15-відсотковий податок на продаж валюти, а, як в дитячій книжці про Чіполіно, "податок на дощ, податок на дощ під кутом, і податок на дощ проливний". Тоді ви мені що будете казати?», - пояснив народний депутат.

«Окрім того, я не згодний з поведінкою опозицією по цьому питанню. Чому вони не запропонували свою кандидатуру? … Чому ніхто не прийшов до позафракційних, не сказав: «Хлопці, давайте зустрінемось, порозмовляємо. Подивіться, у нас є достойний кандидат на прем’єра». Ми б тоді знали: є кандидатура прем’єра від опозиції, це та людина, яка в майбутньому може стати прем’єр-міністром. Чому ні? …Наявність альтернативної кандидатури дала би можливість позафракційному, як мені, показати свою позицію», - сказав Єремеєв.

«Якби в мене була можливість вибирати серед кандидатів, я зробив би інший вибір. Наприклад, запропонували би на прем’єра того самого Порошенка, я б проголосував за нього. Але такої кандидатури не було. Виходить, що для таких депутатів, як я, немає інших варіантів», - вважає Єремеєв.

У відповідь на репліку «Є варіант натиснути «проти» Азарова!», Єремеєві сказав: «І завтра висувається кандидатура Колесніченка на прем'єра! Чи Чечетова. Що далі? Я вважаю, що до Миколи Яновича дуже багато запитань. Але в даній ситуації це хоч якийсь варіант».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Єремеєв
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Игорь Миронович, в народе это называется "гнилая отмазка".
Відповісти
Їм по кумпалу,як це називється в народі!!!!В їхньому середовищі це називається: Базар.Вокзал.Коля подай патроны!!!
Відповісти
Єрьома,це твоя точно остання ходка в Раду і ще трьох іже з тобою.Ви для нас волинян просто" ZERO "!Це,я по культурному,а по простому ти сам знаєш,якої ми думки про вас.
Відповісти
Ну шо дебіли волиняки, вибрали собі брехуняку? - А вам і байдуже...
Відповісти
цікаво, жодної статі поки що про палицю. вже була про Івахіва,тепер про Єремеєва,а де ж багатообіцяльий палиця???
Відповісти
Може досить казочкам).....
Відповісти
А я думаю шо ви балбєси! Він правильно все говорить! Вам аби когось по обсирати!
Відповісти
Дійсно,правильно він все сказав і зробив!
Ви ніколи не будете задоволені
Відповісти
Підтримую Ігоря Мироновича. Не дарма голосувала.
Відповісти
Наталя В. та ви дійсно не дарма голосували! 200 грн все ж таки отримали! Але він вас розвів "як котят", адже тільки за це голосування повернув все що вклав у вибори.
Відповісти
ЩО,НЕ ХВАТИЛО РОЗУМУ ЗАПРОПОНУВАТИ ІНШОГО КАНДИДАТА??? НАПРИЛАД - ПОРОШЕНКА! 7 волинських ЗАПРОДАНЦІВ,що і не вміють мислити,а звикли ЛИЗАТИ ДУПИ,а ті СІДНИЦІ - СТАРІ та СМЕРДЮЧІ,для ваших "МІЗКІВ",якраз і підходять!!!
Відповісти