У Луцьку на службу відправили понад 80 строковиків. ФОТО

У Луцьку на службу відправили понад 80 строковиків. ФОТО
Понад 80 волинських призовників відправили до лав українського війська для проходження строкової служби. Нестимуть службу хлопці у військових частинах Збройних сил України, а також Національної гвардії. Загалом, за осінній призов до війська направлять 245 хлопців. Однак, у військкоматі наголошують на тому, що жоден з призовників не потрапить у зону АТО.

Відправка призовників відбулась у вівторок, 10 жовтня.

Виконувач обов’язків військового комісара Волинського військового комісаріату Роман Кулик звернувся із вітальним словом до хлопців. Він наголосив на тому, що служба в армії та захист Батьківщини - це завжди гідно та благородно.

«Сьогодні наші молоді земляки відбувають на проходження строкової служби у військові частини Збройних сил України та Національної гвардії України. Незабаром кожен із вас потрапить у військові частини. Туди, де кують дисципліну, де стають справжніми чоловіками та гартують дух нації. У ці тривожні часи нашій Батьківщині потрібен захист і надійний тил. Завжди пам’ятайте, щоб бути захисником нашої землі - завжди гідно та благородно», - зазначив Кулик.

Заступник обласного військового комісара Ігор Підлісний додав, що хлопці не потраплять в зону АТО. Там служать лише ті, хто підписав контракт після строкової служби.

«Загалом, за осінній призов до військ буде направлено 245 хлопців. Переважна більшість із них - до підрозділу Збройних сил України, а також Національної гвардії і Державної спеціальної служби транспорту. Традиційно, хлопці проходитимуть початкову підготовку в навчальних частинах та підрозділах, а потім, з набуттям військового фаху, будуть проходити службу в пунктах постійної дислокації. Також хочу наголосити, що жодний строковик за три роки не потрапив в зону проведення АТО. Там служать вже контрактники», - зазначив Підлісний.

«Сьогодні відправляємо хлопців в Старичі. Будуть проходити службу в частині Національної гвардії. Дехто поїде в місто Київ та Львів. Переважно відправляють в західні області України», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку на службу відправили понад 80 строковиків. ФОТО
10 жовтень, 2017, 18:28