Волинський Герой «Ігор Нескорених» отримав щедрий подарунок на весілля

Волинський Герой «Ігор Нескорених» отримав щедрий подарунок на весілля
Герой "Ігор Нескорених" Сергій Торчинський та його дружина Надія отримали щедрий подарунок на весілля. Директор курортного комплексу "Rixos Prykarpattya" Олена Палагута за ініціативи волинських волонтерів запросила молодят на відпочинок і подарувала сертифікат на безкоштовне проживання в комплексі.

Про це в Facebook написала волонтерка Наталія Ариванюк.

Вона розповіла, що з подругами довго міркувала про те, яким має бути дарунок подружжю Торчинських. Вирішили, що це має бути подорож з незабутніми враженнями.

"...і тут, як кажуть "не имей сто рублей, а имей сто друзей". Ми зателефонували до Олени Палагути з проханням придбати подарунковий сертифікат зі знижкою, але пані Олена гостинно запросила наших молодят і абсолютно безкоштовно подарувала сертифікат на відпочинок в цьому фешенебельному комплексі", - оповідає Ариванюк.

"Величезна подяка від нас, волонтерів, за твоє добре серце, за те, що завжди відкликаєшся на допомогу, а тепер ще й за такий вартісний подарунок безмежно цінуємо", - подякувала вона Олені Палагуті.

Нагадаємо, що на турнірі "Ігри нескорених" Сергій Торчинський у перший день змагань показав 3-й результат у секторі для штовхання ядра (13,71 метра), здобувши бронзову нагороду для збірної України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинський Герой «Ігор Нескорених» отримав щедрий подарунок на весілля
11 жовтень, 2017, 10:27