Volkswagen заборонив продавати свої автівки в Криму

Volkswagen заборонив продавати свої автівки в Криму
Німецька компанія Volkswagen заборонила своїм автодилерам продавати в анексованому Криму вантажівки, спеціалізовані та комерційні машини місткістю в 10 і більше пасажирів.

Відповідний лист від компанії "Фольксваген груп рус", підписаний генеральним директором Маркусом Озеговичем, отримали автодилери, які працюють із Volkswagen - пише Експрес.

За словами Озеговича, порушення режиму санкції може привести до серйозних економічних наслідків, у тім числі, і до відмови від ввезення на територію Росії таких вантажівок і спецтехніки.

Близький до Volkswagen співрозмовник видання зазначив, що нічого нового в цьому листі немає, і що з моменту введення відносно Росії санкцій авто спецпризначення і вантажівки Volkswagen, Audi і Skoda на півострів не поставляли. У той же час, два дилери розповіли, що такий лист одержали вперше.

Сам Volkswagen не виробляє в Росії спецтехніку, в основному, - легкові автомобілі, заявив виданню аналітик Михайло Ганелін. За його словами, до Криму подібна техніка не поставляється.

При цьому продавець-консультант великого автодилера в Криму розповів Ведомостям, що купити спецтехніку і автобуси Volkswagen можна - в цьому випадку документально покупку оформлять у Москві, Новосибірську або Краснодарі, а потім доставлять замовнику.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: авто, Крим
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Volkswagen заборонив продавати свої автівки в Криму
11 жовтень, 2017, 19:52