У волинському селі відкрили нову групу садка. ФОТО

У волинському селі відкрили нову групу садка. ФОТО
У селі Переспа Рожищенського району відкрили третю групу місцевого дитсадка.

З відкриттям нової групи вихованців закладу буде більше 60-ти, повідомили в прес-службі Волинської обласної ради.

Загалом з кошторису області на облаштування нової групи Переспівського ДНЗ, виділили 1,2 мільйони гривень. За словами завідувачки дитсадка Валентини Макарчук, сьогодні тут виховується понад 40 дітей, з відкриттям нової групи вихованців ще буде більше. Це діти із шести навколишніх сіл, що належать до Переспівської сільради. Дітвору у дитсадок доправляють шкільним автобусом.

Урочистий захід розпочався молитвою та продовжився святковим концертом за участі вихованців дошкільного закладу. Святковий захід відбувся за участі голови обласної ради Володимира Войтовича, представників виконавчої влади області, районного керівництва, батьків та вихованців садка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ой які ж всі важні- все відкривають!стрічки ріжуть!А де фото що по коридорах вже кинувся грибок, така вологість у группах ,що постійно здуває паркет,недостатня вентиляція?Це не буде шкодити здоров'ю діток (ой забув -це ж не важливо! головне стрічки,відкрити,відзвітувати...)Про якість виконання будівельних робіт взагалі можна промовчати. 1,2 млн.грн -виділили- на РЕМОНТ -приміщення ж було-стояло(приблизно 300 квадратів)!!!
Панове, навіть на другому фото видно,що електробойлер висить над кабінкою туалета,то так має бути? а може тепер так і повинно бути!ЗАТЕ ВОНИ ЗДОБУЛИ!!!-ВОНИ,а не їх ПАПЕРЕДНІКИ і не важливо більше нічого...
Відповісти
Останні новини
У волинському селі відкрили нову групу садка. ФОТО
21 грудень, 2012, 08:21