Поліція затримала серійного злочинця

Поліція затримала серійного злочинця
Поліцейські затримали 34-річного лучанина, якого підозрюють у скоєні понад 10 крадіжок та грабежів. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Затримували чоловіка співробітники Луцького відділу поліції спільно із управлінням «КОРДу» ГУНП у Волинській області 10 жовтня, - про це повідомляють у секторі комунікації поліції у Волинській області.

«Правопорушника затримали в порядку статті 208 КПК України. Слідчі вже оголосили йому про підозру у вчиненні грабежу та трьох крадіжок. Йдеться про скоєння злочинів, передбачених частинами 1 та 2 статті 185, а також частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Нині вирішується питання щодо обрання зловмиснику міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою», - зазначив начальник ГУНП у Волинській області Петро Шпига.

Правоохоронці встановили, зокрема, причетність лучанина до крадіжки у жовтні мобільного телефону «Iphone 6» з вітрини одного із магазинів на вулиці Лесі України, викрадення із автомобіля на проспекті Соборності гаманця з 1 200 гривень, крадіжки з прилавку магазину на проспекті Молоді пляшки віскі, вартістю понад 900 гривень.



Також поліція має докази, що на початку жовтня зловмисник відкрито викрав майже 49 тисячі гривень із приміщення одного з підприємств на проспекті Волі в Луцьку.

Окрім того, правоохоронці перевіряють причетність зловмисника до скоєння щонайменше ще восьми майнових злочинів.



Поліція просить громадян допомогти встановити власників речей, які були виявленні в правопорушника під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання та можуть бути краденими.



Громадян, які впізнали на фото свої речі, поліція просить звертатися за номером телефону: 102 або за адресою: м. Луцьк, вул. Грибоєдова, 2.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.