Залякував, ґвалтував і катував: на Волині судили злочинця

Залякував, ґвалтував і катував: на Волині судили злочинця
Чоловіка, який жорстоко знущався з дівчини, судили в Луцьку.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Так, 39-річний мешканець села Ратнів Луцького району, заледве звільнившись наприкінці березня минулого року з місць позбавлення волі, взявся за вчинення нових злочинів.

Увечері 14 травня 2016 року він украв з гаманця лучанина-співпляшника 400 гривень, а отримавши його банківську картку, аби прикупити ще спиртного, зняв із неї упродовж наступних двох днів понад 20 тис. грн.

Уночі 16 липня 2016 року зловмисник у селі Рованці, застосувавши насильство до неповнолітньої дівчини, відібрав у неї телефон вартістю 3 тис. грн.

Увечері ж 27 серпня 2016 року, обманом заманивши 20-річну лучанку в поле між вулицями Боженка та Мамсурова у Луцьку, він майже на 4 години позбавив її волі та весь цей час ґвалтував, залякуючи й застосовуючи фізичне насильство.

Суд першої інстанції визнав зловмисника винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 146, ч. 2 ст. 152, ч.1 ст. 153, ч.2 ст. 185, ч.2 ст. 186 Кримінального кодексу України й, приєднавши до покарання за вироком частину невідбутого покарання за вчинені до цього злочини, призначив йому остаточне покарання у виді 8 років та 6 місяців позбавлення волі.

Вважаючи таке покарання занадто м'яким, прокуратура області оскаржила вирок суду. Врахувавши доводи прокурорів, Апеляційний суд Волинської області призначив злочинцю покарання у виді 9 років та 6 місяців позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Залякував, ґвалтував і катував: на Волині судили злочинця
12 жовтень, 2017, 12:53