У «ПортCity» – всеукраїнський проект «Переможці»

У «ПортCity» – всеукраїнський проект «Переможці»
За сприяння Благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині», в рамках року соціальних ініціатив «Тому що не байдуже» торгово-розважальний центр ПортCity долучився до соціального проекту «Переможці».

«Переможці» – проект, який змушує пишатися тими, хто не здався. Усі заходи, які відбуваються в рамках масштабного дійства, мають важливу соціальну складову, адже допомагають людям повноцінно жити, - повідомили у ТРЦ.

У Луцьку презентуватимуть мультимедійний міжнародний проект під час благодійного вечора за участю куратора «Переможців» Соломії Вітвіцької. Вона познайомить волинян з Героями, які мають величезну силу духу не лише захищати Україну, а й розповідати про пережите й рухатися далі, навіть після того, як втратили частину себе на війні.

Під час виставки та концерту у Луцьку збиратимуть кошти на спортивний протез для нашого краянина, Андрія Заня. У липні 2014 року в селі Великоберезне, що на Донеччині, він потрапив під артилерійський обстріл системи «Град», через страшну травму був змушений в польових умовах самостійно ампутувати ліву кінцівку нижче коліна.

Чоловік мріє займатися спортом та представляти Україну на міжнародних змаганнях. Допомогти здійснити мрію Андрія Заня може кожен, пожертвувавши кошти під час благодійного вечора та протягом п’яти днів виставки на арені розваг «GeneratorCity».

Виставка діятиме з 19 години 21 жовтня на арені розваг «GeneratorCity» (2 поверх ТРЦ «ПортCity»). У програмі передбачений святковий концерт за участю волинських гуртів та Арсена Мірзояна. До слова, усі артисти долучились до благодійності й виступатимуть безкоштовно.

Вхід вільний. Dress code на благодійний вечір – чоловіки у костюмах, жінки у сукнях.

ПортCity запрошує долучитися до благодійного проекту.

Довідково:

Наразі чимало благодійників долучились до організації проекту «Переможці».

Проект відбуватиметься під патронатом Благодійного Фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині», професійна команда «Переможців» та «1+1» забезпечать організацію заходу, торгово-розважальний центр ПортCity має честь приймати поважних гостей та Героїв, готель «Patio di Fiori» забезпечує житло для учасників «Переможців», агенція святкових подій «Be happy» проводитиме благодійний вечір, студія свята «Кулька Булька» забезпечує святковий декор та оформлення, а завдяки Інформаційному агентству ВолиньPost усі охочі матимуть чудові світлини від фотографа Павла Березюка.

ТРЦ «ПортCity» запрошує до благодійності усіх небайдужих: фотографів, операторів, декораторів, музикантів та інших творчих людей!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У «ПортCity» – всеукраїнський проект «Переможці»
16 жовтень, 2017, 09:04