Мешканці луцького будинку потерпають від смороду через мертвих пацюків

Мешканці луцького будинку потерпають від смороду через мертвих пацюків
Щороку восени мешканці одного з луцьких будинків змушені уживатися з нестерпним смородом, який тхне з-під підлоги в їхні квартири. Запах спричиняють мертві пацюки.

На переконання власників помешкань, із цією проблемою має розібратися ЖКГ, яке ось уже близько десяти років поспіль ігнорує звернення людей. Однак, як виявилося, причина поширення смороду полягає не в бездіяльності комунальної служби, – пише Інформаційне агентство Волинські новини.

Мова йде про чотириповерховий будинок із 36 квартирами, що на вулиці Саперів, 17.

Як розповів мешканець однієї з квартир Сергій Денисов, він звертався до ЖКГ орієнтовно тиждень тому, а у відповідь почув пораду – потерпіти, поки запах не вивітриться.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, своєю чергою, зауважив, що за вказаною адресою своєчасно проводиться дератизація. Пацюки ж залазять під підлогу через те, що під частиною будинку наявний підвал, а під іншою – ні; там труби залягають безпосередньо під помешканням. І для того, аби вирішити проблему, потрібно зривати підлогу, чого не бажають самі ж мешканці.

Дератизація — це комплекс санітарно-гігієнічних, інженерно-технічних та протиепідемічних заходів, які включають роботи з винищування та захисту від синантропних гризунів (у тому числі носіїв та розповсюджувачів інфекційних хвороб людини і тварин) у будівлях і спорудах населених пунктів, на транспорті та в навколишньому середовищі

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: сморід, ЖКГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мешканці луцького будинку потерпають від смороду через мертвих пацюків
12 жовтень, 2017, 14:01