Подробиці аварії у Рівному за участю високопосадовця і лучан

Подробиці аварії у Рівному за участю високопосадовця і лучан
У Рівному сталася аварія, під час якої зіткнулися легковик BMW та позашляховик Lexus. За кермом BMW був тимчасовий керівник відділу досліджень і розслідувань Рівненського Антимонопольного комітету Віктор Данилюк.

В автівці були мама, тато з дітьми. Чиновник намагався втекти, але присутні на автовокзалі валютчики допомогли його впіймати та утримували до приїзду поліції, - пише Рівне.Вечірнє.

Деталі цієї автопригоди опублікувала у себе на сторінці у Facebook рівненська керівниця "Жіночої сотні" Ніна Скиба:

@Такий собі пан Данилюк В.М., в.о керівника 2-го відділу досліджень і розслідувань Рівненського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, коротше — АМКУ, вчинив ДТП, влупив перешкоду справа, тобто авто, в якому знаходились батьки з дитиною. Одразу спробував втекти, його зловили. Поводився вкрай неадекватно, кидався на людей і патрульних, коли ті під'їхали. На його воплі, крики і скакання навколо авто, збіглося піврайону автовокзалу. І що геть не дивно, із зовнішніх ознак, дуже схоже було, що знаходився він в стані сильного алкогольного чи наркотичного сп'яніння. Чоловік звільняв усе і всіх з посад))), тобто вдавався до погрожувань і казав, що йому на все "пофіг". Отримав два протоколи по 124 і 130 статтях. От цікаво, як пройде по суду, треба буде навідатись... Люблю своє місто, в ньому ніколи не буває сумно"

Речниця патрульної поліції Рівного Оксана Юрченко-Погореляк повідомила, що від проходження медперевірки чиновник відмовився, але на нього склали два протоколи — за скоєння ДТП та за керування автівкою у нетверезому стані.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Подробиці аварії у Рівному за участю високопосадовця і лучан
12 жовтень, 2017, 16:18