Чохол на Xiaomi Redmi 4A. Захисти свій гаджет*

Чохол на Xiaomi Redmi 4A. Захисти свій гаджет*
Всім, хто бажає, щоб смартфон виглядав охайно, був захищений від механічних пошкоджень та зовнішніх впливів, необхідно придбати щось із захисних елементів.

Це може бути один із різновидів чохла, накладка, захисний бампер або просто загартоване захисне скло.

Головна функція цих аксесуарів — захист телефону від ударів, подряпин, пилу, вологи тощо. Але вони також можуть стати стильним елементом дизайну та надати вашому гаджету неповторного вигляду. Таким чином, чохол та інші захисні аксесуари поєднують функціональне призначення та естетичну роль.

Розмаїття вибору для задоволення клієнта

В інтернет-магазині WebAks ви знайдете для свого Xiaomi Redmi 4A чохол на будь-який смак:

• класичний чохол-книжку;
• фліп, що відкривається або відкидається вертикально;
• карман/футляр на ліпучці або на кнопці, з якого телефон легко діставати за допомогою спеціальної стрічки.

Зазвичай чохли трохи додають телефонам ваги та об’єму. Але це ніщо у порівнянні з користю, яку вони приносять. Крім того, сучасні виробники створили безліч ультратонких моделей, які суттєво не впливають на масу пристрою.

Досить зручний варіант — жорстка чи еластична накладка. Вона закриває тільки боки та задню панель, лишаючи відкритим дисплей. Але міліметровий бортик, що піднімається над екраном, не дає йому стикатися з поверхнею та захищає від подряпин.

Мінімальний, але надійний захист забезпечують бампери— вони закривають тільки бокові панелі телефону. Зазвичай цього буває достатньо, адже головний удар під час падіння випадає саме на грані. Амортизуючі властивості бамперу пом’якшують удар та запобігають пошкодженням.

Найбільш уразлива частина будь-якого девайса — екран. Запобігти тріщинам, подряпинам та відколам — найголовніше завдання власника. З ним успішно порається спеціальним чином загартоване скло. Воно не боїться механічного впливу, захищає від вологи та протожирових виділень шкіри. Для любителів класичного дизайну та прихильників мінімалізму — це оптимальний варіант.

Матеріали та кольори

Матеріалами для захисних аксесуарів можуть бути:

• шкіра та її штучний замінник;
• тканина;
• пластик;
• металеві сплави;
• термічний поліуретан;
• полікарбонат тощо.

Дизайн, колір, наявність принтів, стразів та котячих вушок — питання індивідуальних вподобань. У каталозі WebAks ви відшукаєте різні варіанти. Але мінімальний захист вашому XiaomiRedmi 4A, хоча б у вигляді захисного скла та бамперу, забезпечити необхідно. Тоді ви не боятиметесь випадкових падінь та зберігання телефону поруч із ключами.

Щоб замовити аксесуари для XiaomiRedmi 4A у магазині WebAks, перейдіть за посиланням webaks.com.ua/category/xiaomi-redmi-4a/. За 1–2 доби ваш смартфон матиме новеньку «одежинку» і працюватиме ще довгі роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чохол на Xiaomi Redmi 4A. Захисти свій гаджет*
13 жовтень, 2017, 18:02