31 гігабайт фото і 80 літрів вина: фестиваль Meridian Lutsk в цифрах

31 гігабайт фото і 80 літрів вина: фестиваль Meridian Lutsk в цифрах
Міжнародний поетичний фестиваль Meridian Lutsk протягом трьох днів зібрав до тисячі відвідувачів.

Літературне дійство відбувалося на дванадцятьох локаціях і його учасниками стали 34 письменники та актори. За 549 днів підготовки команда з семи осіб і 40 волонтерів не просто реалізувала задум, а й перевершила власні очікування, - інформують організатори.

Якщо ви були відвідувачем фестивалю, то могли звернути увагу на те, що участь у фестивальному книжковому ярмарку взяли також 387 кг книг, значна частина яких уже мирно стоїть на полицях волинян.

В рамках фестивалю провели 21 подію, про які (як і про сам фестиваль попередньо) створили більше сотні публікацій в українських та іноземних ЗМІ, записали 15 виступів на радіо й телебаченні, зняли на камеру 17 коментарів та інтерв’ю, провели 2 виступи на всеукраїнських книжкових ярмарках у Києві та Львові.

Міжнародний масштаб фестивалю відображається ще й в тому, що учасники з 6 країн сумарно подолали 22700 км шляху, аби відвідати Луцьк.

На Meridian Lutsk присутні заслухали 546 віршів і 34 сторінки прозових текстів мовою оригіналу та в перекладі. Звісно, триматись у тонусі й теплі допомогли 80 літрів червоного сухого вина.

Ми ще довго згадуватимемо фестиваль і спогади вже ніколи не зітруться з нашої свідомості, бо є незаперечні докази – 31 гігабайт фотографій з Meridian Lutsk, які нам надали 5 фотографів.

Під час організації та проведення Міжнародного поетичного фестивалю Meridian Lutsk ніхто не постраждав. Організаторами було здійснено 9 поїздок на відділення «Нової пошти», випито 8 пляшечок валер’янки, побито 1 смартфон і залучено багато-багато грошей.

Організатори: Мистецьке об’єднання «стендаЛь», Міжнародна літературна корпорація Meridian Czernowitz, Департамент культури Луцької міської ради, Роман Бондарук.

Партнери: Волинська обласна рада, Генеральне консульство Республіки Польща в Україні, «Ідейл», «Кромберг енд Шуберт Україна», Волинська обласна друкарня, Волинська організація Національної спілки письменників України.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
31 гігабайт фото і 80 літрів вина: фестиваль Meridian Lutsk в цифрах
13 жовтень, 2017, 19:04