Інколи атовці везуть на Волинь незаконну зброю, - керівник СБУ

Інколи атовці везуть на Волинь незаконну зброю, - керівник СБУ
Про найактуальніші виклики на сьогоднішній час, коли триває гібридна війна Росії проти України, про нелегальну зброю, диверсійно-розвідувальні та терористичні групи та багато інших завдань, які постають перед Службою безпеки України у Волинській області.

Про все це розповів начальник управління Служби безпеки України у Волинській області Юрій Фелонюк, - пише Волинська правда.

Зокрема, він зазначив, що УСБУ у Волинській області спрямовує свої зусилля на забезпечення стабільності у регіоні, недопущення розхитування ситуації провокативними діями, рейковими протестами тощо.

Юрій Фелонюк розповів, що одним з актуальних викликів для регіону є нелегальний обіг зброї.

"Наші земляки гідно виконують свій обов’язок у районі проведення антитерористичної операції. Однак дехто із них, повертаючись додому, незаконно привозить зброю та боєприпаси. Пояснення різні. Хтось виправдовується, що брав зброю чи боєприпаси нібито для самозахисту. Хтось справді має намір таким чином підзаробити. Управлінням задокументовано та припинено десятки таких фактів.

Ми звертаємо особливу увагу на це, закликаємо громадян скористатись своїм законним правом добровільно здати нелегальну зброю, адже вона може бути використана для вчинення кримінальних злочинів або для дестабілізації ситуації в регіоні", - зазначив посадовець.

Протидіючи ворогу, офіцери Управління СБУ, часто наражають себе на небезпеку. Служба безпеки України втратила уже 23 військовослужбовці, які віддали своє життя за Україну.

У березні 2015 року у місті Волноваха Донецької області під час виконання свого військового обов’язку загинув капітан СБУ Віктор Мандзик.

На честь Віктора Мандзика названо курс у Національній академії СБУ. Там же й відкрили пам’ятну стелу. А на будівлі Управління СБУ у Волинській області розмістили пам’ятну дошку.

"Він віддав своє життя за Україну. Віктор Мандзик – зразок мужності та професіоналізму, відданості своєму обов’язку. Він назавжди залишиться прикладом для усіх нас, а особливо для молодих співвітчизників, які тільки розпочинають свою військову службу. Про цю непоправну втрату ми будемо пам’ятати завжди, - резюмував правоохоронець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якраз таки не "інколи" а "регулярно" !!!!!
Відповісти
Останні новини
Інколи атовці везуть на Волинь незаконну зброю, - керівник СБУ
13 жовтень, 2017, 16:00