Губернатор інтригує: говорили в Міноборони про луцький аеропорт, а що саме – не кажуть

Керівництво Волинської області, можливо, веде якісь переговори із міністерством оборони України щодо перспектив регіонального аеропорту.

Про це стало відомо 21 грудня під час сесії Волинської обласної ради.

Під час обговорення Програми економічного і соціального розвитку області на 2013 рік депутат облради Олександр Пирожик (ВО «Свобода») поцікавився, чому в цій програмі немає жодного слова про аеропорт.

За його словами, область втрачає в економічному розвитку, не маючи летовища.

Заступник голови облдержадміністрації Едуард Стоєв зауважив, що луцьким летовищем тепер опікується Луцька міська рада. Вона і має повноваження щось вирішувати.

Проте із репліки голови Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука стало ясно, що керівництво області веде певні переговори із міністерством оборони України про летовище. Про яке – поки невідомо, але ймовірно вишівське, оскільки до аеропорту у Крупі Міноборони не має стосунку.

«І ні слова про вчорашню поїздку в міністерство оборони. Поки що рано», - застережив Клімчук Стоєва.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: аеропорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Той аеропорт в Луцьку потрібен,ак зайцю стопсигнал!!!
За словами Олександра Пирожико:Область втрачає в економічному розвитку, не маючи летовища.А ось вчора в чаті Башкаленко хизувався гарними економічними показниками Волині,приписуючи цю заслугу провладним мужевладцям! І це все на фоні жахливої дійсності в якій ми - народ ледь виживаємо!Масове скорочення та безробіття,шалений ріст цін на продукти першої необхідності!А їм литовище подавай,щоб булоа ще одна зручеа для них махінація СОСАННЮ бюджетних коштів собі в кішеню!А яку користь те литовище принесе для
нас-простого люду? А НІЯКОЇ!!!!!Знову лобіювання своїх особистих інтересів,тих політичних спікулянтів!!!
Відповісти
У этих горе-политиков есть конкретный бизнес-план эксплуатации аэропорта? Вот тогда можно говорить, что область что-то теряет. А так это все бла-бла-бла.
Відповісти
Чиновники різних рівнів організовують будівельні афери різних рівнів для розкрадання бюджетних коштів: Янукович енд компані ЕВРО 2012, наші Башки і мохнорилі - аеропорт, з якого будуть літати ворони і голуби. Цей аеропорт повинен будуватися (реконструюватися) ВИКЛЮЧНО (!) за кошти приватного капіталу. За бюджетні кошти будуйте школи, дитячі садочки, лікарні,тюрми, дороги - там теж можна трошки вкрасти.
Відповісти
А "застережив" - ето по каковскі?
Відповісти
Останні новини
Губернатор інтригує: говорили в Міноборони про луцький аеропорт, а що саме – не кажуть
21 грудень, 2012, 13:21