На Сході поранили бійця ЗСУ

На Сході поранили бійця ЗСУ
Наприкінці минулої доби в районі проведення АТО бойовики продовжували вогневі провокації, в основному, застосовуючи легке піхотне озброєння. Один український військовий поранений.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"В цілому, за минулу добу незаконні збройні формування 21 раз порушили перемир'я. У відповідь українські воїни 14 разів вогнем змушували ворога дотримуватися режиму тиші. У результаті бойових дій отримав поранення один військовослужбовець української армії", - наголошується в повідомленні.

Так, на Донецькому напрямку ввечері, протягом години бойовики били з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї на підступах до Авдіївки. Уже вночі під кулеметним вогнем виявилися і українські позиції поблизу Майорська і Пісок. А озброєння БМП ворог застосовував неподалік Зайцевого.

На Луганському напрямку в кінці доби окупанти двічі відкривали вогонь з мінометів калібру 82 міліметри, гранатометів і кулеметів по захисниках Новоолександрівки. Бійці АТО жорстко відповідали ворогові. В результаті цього протистояння, близько 18 години, отримав поранення один український військовослужбовець.

Також проросійські найманці застосовували 82-міліметрові міномети неподалік Кримського. А протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю біля Станиці Луганській і Валуйського.

На Приморському напрямку з легкого піхотного озброєння бойовики обстрілювали українські опорні пункти в районі Широкино, Гнутовому і Водяному.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Сході поранили бійця ЗСУ
14 жовтень, 2017, 07:52