Патріотично та щиро: флешмоб до Дня захисника України в Шацьку. ВІДЕО

Патріотично та щиро: флешмоб до Дня захисника України в Шацьку. ВІДЕО
День захисника України в останні роки набули для українців нового змісту: все-таки ми зрозуміли, що Україні потрібне своє свято Збройних сил, яке спиралося б на етнічні, історичні українські та культурні традиції і не мало б стосунку до Росії.

До відзначення цього дня долучилися у НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназії смт Шацьк», - пише Район.Шацьк.

Для учнів старших класів був організований урок пам’яті, на яких запросили учасників війни – Ярослава Любиша та Юрія Пеха, які брали участь у війні на сході, а також голову районної організації ветеранів Афганістану Володимира Носуліча.

Потім на майданчику біля школи учні молодших класів на чолі з вчителем початкових класів Лідією Михальчук організували флешмоб: ромашку, намальовану на майданчику біля школи, і в якої було 26 пелюсток з назвами усіх областей України та Криму, по черзі заповнили учні молодших класів, тримаючи в руках жовто-блакитні паперові долоньки як символ миру, віри та надії, що Україна все-таки буде єдиною та незалежною державою.

А потім школярі подарували долоньки старшокласникам, вчителям, батькам та гостям флешмобу, котрі прийшли подивитися на це дійство.

Потім на шкільному стадіоні відбулися спортивні козацькі забави між хлопцями 9, 10 та 11 класів. Суддями спортивних забав були гості - демобілізовані учасники АТО Ярослав Любиш та Юрій Пех, а також голова районної організації ветеранів Афганістану Володимир Носуліч.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Шацьк
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Патріотично та щиро: флешмоб до Дня захисника України в Шацьку. ВІДЕО
15 жовтень, 2017, 00:35
Фото Маршу УПА в Києві
14 жовтень, 2017, 23:42