У лікарні на Волині - новий керівник. Анестезіолог та атовець

У лікарні на Волині - новий керівник. Анестезіолог та атовець
Від 12 жовтня головним лікарем Голобської районної лікарні призначено Олега Кубая.

Попереднього керівника селищної райлікарні Миколу Кобильчука за станом здоров'я перевели на посаду лікаря-хірурга цього ж лікувально-профілактичного закладу, - йдеться у повідомленні на сторінці Ковельського ТМО у Facebook.

Представити нового керівника структурного підрозділу трудовому колективу до Голоб прибув головний лікар Ковельського міськрайонного територіального медичного об’єднання Олег Самчук, який подякував ветерану лікувальної справи Миколі Кобильчуку за його багатолітню працю на ниві охорони здоров'я.

Керівник МТМО побажав новопризначеному очільнику голобської медицини професійного самовдосконалення та росту, витримки та наполегливості в реалізації планів розвитку лікарні, віри в сили трудового колективу, турботи за здоров’я місцевих мешканців і їх підтримки в хороших починаннях.

Зі словами подяки Миколі Кобильчуку та напутніми побажаннями Олегу Кубаю перед медичним колективом виступив голова Голобської об’єднаної територіальної громади Сергій Гарбарук.

Довідка

Кубай Олег Віталійович - 1985 р.н. Навчався у Тернопільському державному медичному університеті імені І.Я. Горбачевського за спеціальністю «Лікувальна справа», де здобув кваліфікацію лікаря. Проходив інтернатуру зі спеціальності «Анестезіологія» у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії Волинської обласної клінічної лікарні.

Працював на посадах лікаря-анестезіолога Турійської ЦРЛ, лікаря-анестезіолога відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії Ковельської ЦРЛ.

З квітня 2014 року по квітень 2015 року, як командир медичної роти, брав участь у проведенні АТО в складі Збройних сил України.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"За станом здоров'я перевели на посаду ХІРУРГА"!!????? За станом здоров'я на посаду де має бути здорова молода людина!? А я думала, що за станом здоров'я лікують, звільняють, ну не допускають до такої посади!!!
Шо за брєд)))) до чого все котиться, Боже!!
Відповісти
Останні новини
У лікарні на Волині - новий керівник. Анестезіолог та атовець
15 жовтень, 2017, 18:09