Пояснили, в чому підозрюють чиновників Міноборони

Пояснили, в чому підозрюють чиновників Міноборони
Керівник САП Назар Холодницький заявив, що підозри чиновникам Міноборони грунтуються на тому, що у відомства не було об'єктивних підстав для перегляду угоди щодо поставок пального.

Про це керівник САП розповів в інтерв'ю Цензор.Нет.

За його словами, справа розслідувалася рік, тому що до того часу неможливо було зібрати докази.

"Підозра в принципі грунтується на простих фактах. Був мільярд гривень на пальне. Був проведений тендер, і підприємство зобов’язалось за цей мільярд поставити 70 тисяч тон палива", - сказав Холодницький.

"Через місяць з’являється довідка однієї Торгово-промислової палати та довідка одного з державних підприємств, що були коливання цін, тому треба переглянути. Уклали додаткові угоди, збільшили ціну, а обсяг поставок зменшили", - пояснив він.

Холодницький також додав, що Управління внутрішнього аудиту Міноборони підтвердило факти коливання цін на ринку пального.

Нагадаємо, що 11 жовтня було затримано заступника міністра оборони України Ігоря Павловського, директора Департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів Міністерства Володимира Гулевича та ще двох службовців міністерства.

Їх підозрюють в причетності до корупційної схеми щодо розтрати державних коштів в сумі понад 149 млн грн при закупівлі палива для Міністерства оборони України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Покарати злодюг по законах військового часу !..
Відповісти
Останні новини
Пояснили, в чому підозрюють чиновників Міноборони
15 жовтень, 2017, 18:16