У Луцьку відбудеться конкурс краси «Міс Принцеса України»

У Луцьку відбудеться конкурс краси «Міс Принцеса України»
Восьмий рік поспіль Волинь прийматиме 26 найгарніших принцес з усієї України, які боротимуться за титул «Міс Принцеса України».

11 листопада о 19:00 у Драмтеатрі ім. Т. Г. Шевченка, на Фіналі конкурсу лучани та гості міста матимуть прекрасну нагоду обрати з-поміж учасниць найкрасивішу.

На VIII Національному конкурсі краси дівчата представлятимуть кожна своє місто: Харків, Львів, Донецьк, Київ, Запоріжжя, Луганськ, Івано-Франківськ, Луцьк та інші. До речі, цього року від міста-господаря буде одразу дві претендентки на титул, корону та 150 000 грн.

На глядачів чекає справжнє свято свята – неперевершені виходи вродливих дівчат у футболках у коктейльних сукнях, гарячий вихід у купальниках, у вечірніх та весільних сукнях.

Гармонійну атмосферу свята доповнять зіркові гості «Міс Принцеса України» 2017: переможниця «Євробачення», нестримна та енергійна Руслана, учасниця «Євробачення» Марія Яремчук,запальний Роман Скорпіон, а також співачки Ірина Шабан , Христина Олексюк та Валентина Яремчук. Ведучий заходу незмінний шоу-мен Діма Коляденко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку відбудеться конкурс краси «Міс Принцеса України»
15 жовтень, 2017, 20:02