Лісівники зробили свято для волинських родин Небесного Легіону

Лісівники зробили свято для волинських родин Небесного Легіону
У «Лісівничому молодіжному центрі», що діє на базі ДП «Ківерцівське ЛГ» (Воротнівське лісництво), учора, 16 жовтня, для волинських родин Небесного Легіону лісівники організували справжнє свято.

З уроками на лісову тематику, різноманітними конкурсами, майстер-класами, спортивними естафетами, катанням на велосипедах, запашним кулішем, - інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Ініціативу провести таку зустріч висловив начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко. Він звернувся з відповідною пропозицією до волонтерів зі своєї сторінки у Facebook. Керівник волонтерського руху «Меценати для солдата» Руслан Теліпський одразу відгукнувся. Після кількох організаційних етапів ідея втілилися у життя.

"Наш Центр зовсім новий, і ви – одні з перших почесних відвідувачів. Ми сьогодні люб’язно пропонуємо побачити і відчути, чим живуть лісівники. Сподіваємося, сьогодні, крім позитивних емоцій, ви повезете додому гарні враження про нашу роботу", – зазначив перший заступник начальника ВОУЛМГ Віктор Сахнюк.

Урок про те, чим живе і хворіє ліс, провів завідувач сектору охорони і захисту лісу ВОУЛМГ Руслан Войцевський. Порцію захопливої інформації про те, з чого у лісі все починається, подарував гостям ЛМЦ головний спеціаліст відділу лісового господарства Володимир Неводнічик. Про фруктовий сад у лісі розповів начальник відділу лісового господарства Борис Бабеляс, про мисливство та його трофеї говорив начальник сектору мисливського господарства Руслан Люшук, а про те, якою буває деревина та що з неї можна робити, – начальник відділу використання лісових ресурсів Григорій Новосад.

Руслан Теліпський згодом влаштував для маленьких та дорослих гостей Центру перегони на велосипедах, естафети на витривалість, конкурси на кмітливість.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лісівники зробили свято для волинських родин Небесного Легіону
17 жовтень, 2017, 09:32