У Луцьку «накрили» групу наркоторговців

У Луцьку «накрили» групу наркоторговців
У Луцьку 13 жовтня 2017 року затримано групу з трьох осіб, які займались виготовленням та розповсюдженням амфетаміну.

Серед затриманих - 32-річний лучанин, який перебував у полі зору правоохоронців, адже у квітні 2017 року уже збував громадянину амфетамін, - інформує прес-служба прокуратури області.

13 жовтня 2017 року він, незаконно придбавши з метою збуту цю психотропну речовину, розфасував її у п’ять поліетиленових пакетиків, аби збути, проте ці пакети з майже 4 гр. амфетаміну були вилучені в нього правоохоронцями під час огляду.

У двох інших затриманих – 28-річного та 30-річного мешканців Луцька, які на березі річки Стир в селі Підгайці виготовили партію амфетаміну, під час проведення санкціонованого обшуку автомобіля працівниками поліції було вилучено два згортки з цією психотропною речовиною загальною масою понад 23 гр., що є особливо великим розміром.

Зауважимо, що до цього правоохоронці уже задокументували факти продажу громадянам у вересні цього року психотропів молодшим із наркоділків.

Наступного дня, 14 жовтня 2017 року, затриманим повідомлено про підозру у незаконному придбані, зберіганні з метою збуту та незаконному збуті психотропної речовини, а також у незаконному виготовленні, перевезенні з метою збуту психотропної речовини в особливо великих розмірах, вчиненому повторно й за попередньою змовою групою осіб (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 1, 2, 3 ст. 307 КК України).

Усім трьом наркоділкам обрано запобіжні заходи у виді тримання під вартою строком на 60 діб.

Триває досудове розслідування.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
знаю достовірно, що працівники поліції наносили множинні тілесні ушкодження для цих осіб, а також для жінки. Від травм жінка померла. але цього чомусь не висвітлюють в ЗМІ.
Відповісти
Дуже шкода дівчину, прийміть мої співчуття. Чому ніхто не пише скільки смертей та поламаних людських життів принесли наркоторговці...
Відповісти
Наркотик рано чи пізно призведе до неминучого...
Відповісти
З приводу смерті дівчини приношу свої спвчуття близьким та рідним, але чому ніхто ніколи не пише скільки продавці наркоти (бариги) звели зі світу людей, скільки поламаних душ та доль...
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «накрили» групу наркоторговців
17 жовтень, 2017, 10:28