На Волині водій висадив вночі серед поля дівчинку-пільговика

На Волині водій висадив вночі серед поля дівчинку-пільговика
Дитину з багатодітної сім’ї, яка їхала за пільговим квитком, висадили з автобуса вночі посеред поля.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Благодатної селищної ради Олександр Топорівський.

За його словами, вчора за посвідченням дитини з багатодітної сім’ї дівчина купила квиток на нововолинській автостанції та сіла на автобус о 22:30 "Нововолинськ - Київ".

"Водій сказав, що такий квиток в нього не діє, але диспетчер ніби вирішила, автобус відправився. Через кілька кілометрів автобус зупинився, і серед ночі в полі водій висадив дівчину з великим багажем! Перевізник відреагував так - каже, не настільки багатий, щоб возити таких людей по пільгах. Думаю, що з таким ставленням до людей цей перевізник може возити максимум картоплю", - йдеться у дописі.

Олександр Топорівський скерував письмове звернення голові Укртрансбезпеки Михайлу Ноняку, сподіваючись, що водій і перевізник понесуть відповідальність.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що водій, що перевізник просто пі..аси тут і мови не має, і з ними потрібно розбиратись при чому не по закону, а їхніми ж методами, взяти і спалити той автобус, але ще є питання, а як то так, що ніхто з пасажирів в автобусі не наважився слово сказати тому водієві, і заступитися за дівчинку, на її місці ж могла би бути дитина кожного з нас, а як би з нею щось сталося уночі на дорозі...? Я просто в шоці...
Відповісти
А ти не будь в шоці...Ходи на роботу безкоштовно, віддай зароблене марсіанам пільговикам. Те, що ти пропагуєш інша сторона тієї ж медалі по праву сильнішого. Бач який правдолюб за чужий рахунок.
Відповісти
За тікі дії, перевізника потрібно оштрафувати мінімум на 10000 грн.
Відповісти
Перевізники отримують від держави кошти за пільговиків! Мудрий читач якщо ти такий мудрий то скажи чи бачив ти колись щоб бидло водій вигнав хоч одного поліцейського з маршрутки які просто заходять в автобус не маючи жодного квитка і кажуть магічне слово "ПОСВІДЧЕННЯ"? Таких твої страдальці перевізники і шоферня бояться чіпати, а дитину вночі в полі висадити - ГЕРОЇ. І ти ще таким підтявкуєш1 За що так дітей ненавидиш?
Відповісти
Останні новини
На Волині водій висадив вночі серед поля дівчинку-пільговика
17 жовтень, 2017, 11:12